gdje planirate

gdje planirate

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
eo tema gdje vi planirate docekati nowu godinu

ja sam planiro napravit party u mojoj kuci starce istjerat nekidu u kakvom rodjaku a ja raje okupim i ovo ono :icon_biggrin::icon_biggrin:

Putovanja.ba
Administrator
kuci... nista specijalno, dugi niz godina sam vani i na raznim dernecima, ove odmaram i u kuci provodim, to mi je vec duze zelja, tako ce i biti.

Početnik
vec godinama ista shema, nece se ni ove puno promijeniti... samo ce biti nekih "novih kolaca" u paketu ;)

kuci se docekuje... obicno naleti raznog svijeta, onako - kako ko gdje krene, prvo se ovamo uvrati, obicno bude veselo - a onda mi "kucni" oko 12.30 ili 1 ide malo po lokalnim, probranim, gradskim objektima... :icon_biggrin:

ne znam koliko ce nas biti... mislim na ove kucne... ali svakako ce biti simpaticno :)

Član
kuća hehe već godinama, sutra mi dolaze i djeca iz Zg tamo studiraju a onda će bit pelješenje novčanika :D pa kontam bolje je onda kući :D

Član
kod kuce, okupit raju i dernecit...ne ide mi se nidje u kakav lokal, cesto se desavaju sranja ova, te neko izboden, te pucnjava...najsigurnije u kuci :)

ma bit cu i ja tu na netu za novu neki otkazali sjebase mi party i svi odustali i meni dosadi nigdje nemicem iz kuce na netu sve do 00.00.00 sretna nova godina

nova godina kuca na vratima ...:)

Član
ove godine kuci,dosta vise skakanja,malko jela rostilja pica drustva musike i iduci dan zdrav ....dosta za ovu godinu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.