Gdje naci sarafe za alu felge u Sarajevu?

Gdje naci sarafe za alu felge u Sarajevu?

Član
Ima li neko ideju, trebam sarafe s pomicnim konusom za svoje auto, Guma-M mi nisu pretjerano azurni, a trebaju mi dosta hitno, zna li neko gdje bi ih mogao naci u Sarajevu? M12, 1.25 korak....

IGY

Član
imas na vrbanji radnju, prodaju felge i gume, ima i autopraonica u sklopu, oni imaju, bar su imali....

makbel su ti vec rekli

imas na tranzitu cijelom duzinom par radnji gdje prodaju polovne i nove felge i gume, pa da pogledas i to krenes recimo od bosmala i ides tranzitom i svi su sa lijeve strane stanes pitas :icon_biggrin:

ako ti nije velika hica obidzem ti ja u ponedeljak sve ovo nabrojano i zovem te ako gdje nadzem

Legend
triza imas ispod nicka moj broj,nazovi me, obletimo sve vece radnje u sarajevu, naci cemo ;)
ako pretjerano zuris, nazovi me kad budes u sarajevu, da ti objasnim telefonom..

pozz ;)

Član
veoma rijedak navoj tako da ces se bas pomuciti da nadjes. ja sam obisao cijeli grad i na kraju kupio polovne kod hote. meni su trebali od 3cm a ovi moji od 2.5 mi bili kratki

Član
hvala vam momci, obici cu ovo sve

@igy, hvala ti puno, nema potrebe, u pon sam u sarajevu vjerovatno citav dan, pa cu ih obici sam ;)

@noke vjerovatno te zovem onda u ponedjeljak :) ;)

@emirex imas PM

Član
imas muhameda hadziju kad sidjes na ilidzi s autoputa pa poslije prve raskrsnice na desnoj strani

Član
tu sam ja gledao kad sam sebi trazio i nije bilo trenutno a meni se zurilo. 2KM mu je polovan saraf od 3cm a nov 3.5KM