Gdje kupujete djelove za BMW ?

Gdje kupujete djelove za BMW ?

Član
Gdje u Sarajevu kupujete djelove za BMW i ako imate brojeve telefona ? Neko ko ne prodaje fuseraj i neko ko nije preskup..

Član
ako trebas neke ozbiljnije dijelove onda tomic
a ako trazis neke sitnice polomljene i dijelove limarije i interijera onda po otpadima ganjaj

MTR

Član
Danko u Vitezu , samo BMW-e ima ( ima ih sad 40-50 komada ) , radi i servis i prodaje dijelove , nemam sad broj sutra cu potrazit , imam negdje zapisano

Član
http://www.bmwotpad.com/

Danko Vitez 063 339 419 uvijek djelova na lageru sa dobrim cijenama

Salem Tuzla 061 280 129 ( nije malo nego malo više skuplji ali je jak i zna sta radi )

a nasigurnije ako hoces je Tomić

Član
Za polovne dijelove ganjam Danku u Vitezu, Ramu- Hotonj , Samira(rijetko- malo je poskup), sta ti treba oni sigurno imaju sve, e sad raspitam se malo i od ove raje sto vozaju BMW jer jbg kod raje ces jeftinije proc nego kod njih pomazemo se, imas dosta sad dijelova za E36 vidim i po Piku se prodaje. Za neku sicu moras u Tomic. A nove dijelove u Motorexu, kod Skore, Trgomat kod ivice na Ilidzi, pa u Avantiju i bas tim redom kao sto sam napisao i sigurno kod njih sve imas zamjenskih dijelova i vise proizvodjaca i cijena pa proberes sta ces... Eto ako te jos sta zanima pitaj, ja sam jedno vrijeme samo dijelove uzimao sve seme isprobao a ni sad mi nije mane trazi Bimmer svoje:123:

P.S ako nemas broj od nekog od gore navedenih reci pa da ti napisem

Član
ako ces kod Danke,zovi njega prvo,i dogovori s njim
radnici mu klepaju,ne mozes vjerovat koliko
iskljucivo njega zovi
btw,poskup ti je ionako ;)

Član
drugu za zadnje 2 lafete,dva diska i klijesta trazio 250KM,za kockicu
na drugom otpadu nasli zadnji most komplet,diskovi,klijesta,sajle i pakne od rucne,balans stanga,polusovine sa sarafima,sa ispravnim selenima za 150KM...htio na lik dat i diferencijal i kardan,al kad smo podigli auto vec skinut,tako da smo dobili bezz diffa i kardana
a primjer dankinih momaka
zvali mi danku,2 diska nam trebala isto za kockicu,30KM nam rekao
otisli mi po to,nije bio danko tu,nego ona njegova dvojica,skinuli oni,kazu 40KM
jaran kaze da mu je danko rekao za 30KM (nije stvar u 10KM nego principa),kaze ovaj,da se ja pitam bili bi 50KM,a 40KM je malo...mi gledamo u njega...damo 40KM i gas...nije cener vrijedan rasprave..
zato kazem,zovi danku,hoce momci zagulit poprilicno