Gdje kupiti

Gdje kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ima evo ovaj woofer ali ne znam možeš li vidjeti a da se ne registruješ

evo šta piše u oglasu:
800 W, precnik subwoofera 25 cm, kutija vrhunska od medijapana debljine 2 cm. Kao novo. Cijena 120KM

evo link na slikicu
slika

IGY

Član
gongo je napisao(la):
ima evo ovaj woofer ali ne znam možeš li vidjeti a da se ne registruješ

evo šta piše u oglasu:
800 W, precnik subwoofera 25 cm, kutija vrhunska od medijapana debljine 2 cm. Kao novo. Cijena 120KM

evo link na slikicu
slika
daj mi oznaku woofera ovog
i koliko je star, i moze li sam bez kutije, jer mi ne odgovra

Član
IGY je napisao(la):
gongo je napisao(la):
pitam pa ti javim;)

OK tnx
ako bude sve kako treba ja bi to sutra provjerio u kakvom je stanju i odmah uzeo
naravno bez kutije i po povoljnijoj cjeni :D

e evo citat njegovog odgovora:
"
Prodaje se kompletan, bez ikakvog razdvajanja. Ne mogu naci papir od zvucnika, ali sjecam se da sam platio 125 KM u Mobilmediji. A mozda ga na kraju i nadjem negdje, zajedno sa racunom. Izrada kutije je kostala 70 KM tako da sam platio komplet subwoofer 195 KM.

Bass koji kutija proizvodi je fakat mocan, a na kutiju slobodno moze sjesti (ili stati) covjek od 200 kg bez ikakvih posljedica po istu (toliko je cvrsta).

Cijena je 100 KM i to je zadnja."

dimenzije kutije su 35cm visina, 49cm širina, 35cm dubina (donja strana) i 17.5cm (gornja strana)

IGY

Član
gongo je napisao(la):
IGY je napisao(la):
gongo je napisao(la):
pitam pa ti javim;)

OK tnx
ako bude sve kako treba ja bi to sutra provjerio u kakvom je stanju i odmah uzeo
naravno bez kutije i po povoljnijoj cjeni :D

e evo citat njegovog odgovora:
"
Prodaje se kompletan, bez ikakvog razdvajanja. Ne mogu naci papir od zvucnika, ali sjecam se da sam platio 125 KM u Mobilmediji. A mozda ga na kraju i nadjem negdje, zajedno sa racunom. Izrada kutije je kostala 70 KM tako da sam platio komplet subwoofer 195 KM.

Bass koji kutija proizvodi je fakat mocan, a na kutiju slobodno moze sjesti (ili stati) covjek od 200 kg bez ikakvih posljedica po istu (toliko je cvrsta).

Cijena je 100 KM i to je zadnja."

dimenzije kutije su 35cm visina, 49cm širina, 35cm dubina (donja strana) i 17.5cm (gornja strana)
hvala ti puno javim ti za dva dana najkasnije hocu li uzimti
a samo mi jos provjeri koja je oznaka, meni treba sa duplom zavojnicom

IGY

Član
Brum Brum je napisao(la):
Onda ganjaj D4 od Pioneera, imas ih u Mobil mediji na Dobrinji.

haaaaalooo
nema ni u jednoj mobil mediji
izbacuju program pioneer
BTW meni treba D2 kao sto sam i napisao na pocetku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.