GDJE KUPITI KARAMBOLKE GOLF 2

GDJE KUPITI KARAMBOLKE GOLF 2

Član
Dođeš u mesnicu, tražiš djelova za G2 i kadeta, čovjek ih samo vadi ispod pulta, cijelo auto raskopano ispod pulta,hahaha

Legend
aj ne offtopicarite bezveze, sve bih ja vas banovao :)

on topic : imas kupit nove karambolke u velasu, znaci nove nove, jest da su zamjenske, moze se desit da imaju neki manji feler ali bi trebalo da su te plitke bolje nego duboke, na dubokim karambolkama je problem dole gdje se spojler kaci, zna se desit da ne uklopi fino..

http://www.velas.ba/

pa se informisi, u blazuju su

Početnik
ELVIR__T je napisao(la):
a ima se kupiti nove znaci

ima kupit nove..ali evo bas neki dan sam gledao kod jarana u auto-djelovima,pa ta karambolka ni nasta nelici bgm,neka tvrda plastika,uvrnuto..ja ono nebi stavio na auto nema para..moja preporuka n otpad i nadjes dobre polovne,malo ih dotjeras i namirio si se..

Član
za dvojku polovnog dijela nema za lijeka ja zaredao neki dan prema kiseljaku jedno 5 odpada ni na jednom nemaju nisam mogao da vjerujem

a brale ako nema djelova za g2 za sta onda ima u BiH.........

skoro pa svaka radnja auto dijelova moze nabaviti nove karambolke za golfa, po otpadima ih ima, plasticari izljevaju...... pa jbg, sta bi da trazis za lexusa karambolku u BiH????

BHT Ovisnik
evo ja prvi obisao nekoliko otpada po mostaru nemogu naci prednji obicni branik,a ne duboki :)

potrazi polovan u dobrom stanju ako mozes,lako ga je odraditi,a nov talijanski nemoj,em sto je lomljiv,a nemozes ga upasovati lako

Član
jbg treba samo kvalitetno naci kao sto je na slici nebih reko da je ova reparirana
ovo je novo
al ovakav kvalitet kako kazete nema u bih

Prilozi

• dsc01107zl6.jpg
    dsc01107zl6.jpg
    105,6 KB · Pregleda: 18
Početnik
moja preporuka najradije uzmi polovne jer su dostaa kvalitetnije nego kupovne,,,samo ih nadji u dobrom stanju da nemoras puno radit oko njih