Gdje kupiti ceradu za auto

Gdje kupiti ceradu za auto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam gdje da stavim ovo al ev ovde cu i tako je buckuris , znaci zna li iko gdje ima da se kupi auto cerada ne mora bit neki kvalitet neka skupa samo et za prvu pomoc

Član
RE: ????

ne znam gdje se ima kupit cerada ali znam da moras promjeniti naziv teme inace ce se modovi ljutit

stavi nesto priblizno ''Gdje kupiti: CERADA'' i sl

Član
RE: Gdje kupiti?

ako ne bude u OBI-u onda pogledaj na stupu kod wise onaj auto shop ako tu ne budes imao srece onda robot;)

IGY

Član
mrcino stavis naziv teme gdje kupiti ceradu, kao sto sdam ti ja sad stavio i onda ce se mnogi javiti :cool:
a kako sam ti i ja rekao OBI 100% i dao ti broj da zoves al nevjerujes izgleda :lol::lol::lol:

Član
sve je to smece. znam iz iskustva. prosle godine kupio ceradu i stavljao je na auto. posto nemam garaze i auto stoji vani nisam mogao osusiti auto i staviti ceradu na suho auto, pa mi se ista zaledila i zalijepilaza auto tako da sam je jedva skinuo i to morao vrucom vodom zaljevati auto. i rekao sam vise nikad. najbolje nesto za pokrivanje je satorsko krilo po mogucnosti ono vojno maskirno ili maslinasto zeleno. to je nesto najbolje sto ima za tu svrhu. ako mozes doci do toga nabavi.

Član
Bilo je i u fisu, mada je glupost cerada, zimi problem sa skidanjem, a znam da su komsiji jesenas maznuli jednu.

Član
emirEX_sa je napisao(la):
sve je to smece. znam iz iskustva. prosle godine kupio ceradu i stavljao je na auto. posto nemam garaze i auto stoji vani nisam mogao osusiti auto i staviti ceradu na suho auto, pa mi se ista zaledila i zalijepilaza auto tako da sam je jedva skinuo i to morao vrucom vodom zaljevati auto. i rekao sam vise nikad. najbolje nesto za pokrivanje je satorsko krilo po mogucnosti ono vojno maskirno ili maslinasto zeleno. to je nesto najbolje sto ima za tu svrhu. ako mozes doci do toga nabavi.

njemu treba da stavi ceradu dok je vozilo suho tj.prije snijega i nece skidati do proljeca,valjda :D dragon ako uzmes javi gdje i koliko posto i ja trazim i cerada se nece skidati dok snijeg ne prestane tako da ne vjerujem da ce biti tih problema :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.