gdje je zica koja ide na rikverc ? volvo v40

gdje je zica koja ide na rikverc ? volvo v40

BHT Ovisnik
stavio sam parking senzore,ima smeđa zica na vratima od gepekta,to je za rikverc,ali je dole u cijelom snopu kablova nemogu naci...ima smeđa sa crtom,ali to nije,koje je boje u ovom citavom snopu ?
http://postimage.org/image/peuzqzd6h/

HITNO JEE jer auto vozim rastavljeno dok to ne nađem:icon_mad:

IGY

Član
ja sam to lakse nalazio :)

uzmes auto brifer, ubacis u rikver i trazi koja svijetli, kad je nadze na nju zakaci plus, ili mozes dovesti struju i paliti senzore na prekidac, i ako kad se skopca kako treba bolje izgleda

BHT Ovisnik
to sam i radio,ubacio u rikverc i trazio,al nasao sam je u vratima gepekta,al problem je sto su u vratima i predaleko,nema mjesta da provucem zicu do nje,da samo ja vidim kud ona vodi lako bi ja,al se negdje gubi u nebu(plafonu) ,kontam da nije netko vec radio pa zna,ovdje u ovom snopu ima 15-ak zica,nemogu svaku rasijec da vidim koja je,jedna mora biti,samo sto je promjenila boju,gore je smeđa,ovdje ima smeđa sa crtom,ali nema struje u njoj,valjda je masa
na prekidac ne bih,kad vec radim radim kako treba,rođaku smo u A6 uradili jednostavno,i u njega je rikverc na gepektu koji se otvara,ali u snopu je ista zica