edo_16v Član 08.06.2009 #1 Dakle interesuje me gdje se u Sarajevu moze iznajmiti prikolica za prevoz auta i kako se krecu cijene za dan-dva rentanja ?
Dakle interesuje me gdje se u Sarajevu moze iznajmiti prikolica za prevoz auta i kako se krecu cijene za dan-dva rentanja ?
ogipower Član 08.06.2009 #2 jesil mozda gledao u nekom renta car u il mozda ako ima neko s foruma pa da se s njim dogovoris
edo_16v Član 08.06.2009 #3 Trebaju mi konkretne informacije... Temu sam otvorio da bi vidio sa forumasima
arminnn Član 08.06.2009 #4 ima ovaj moj majstor prikolicu, pa ako tebi treba direktore mozda bi i mogli sredit
edo_16v Član 08.06.2009 #6 arminnn je napisao(la): ima ovaj moj majstor prikolicu, pa ako tebi treba direktore mozda bi i mogli sredit Kliknite za proširenje... kakav sam ja direktor :lol::lol::lol: treba meni, daj kakav info na pm
arminnn je napisao(la): ima ovaj moj majstor prikolicu, pa ako tebi treba direktore mozda bi i mogli sredit Kliknite za proširenje... kakav sam ja direktor :lol::lol::lol: treba meni, daj kakav info na pm