gdje ima ovo da se kupi

gdje ima ovo da se kupi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ako je to fabricka neka verzija imas u Brckom, Brcko Gas, cak mozda i ne bude skupo :)

Neke te plastike i gluposti sto sam uzimao do sad nisu bile preko 50 KM, do duse cekas dok oni naruce ali dobijas original :)

Ili ofarbaj svoje :)

Početnik
to imas mozda negdje na otpadima ako imaju slupana auta.. ako ne
ima kod nas u nipex-u ali se mora poruciti prvo

Član
Da ti se to nisu kod tebe izlizale tvoje stare ? Vidjao sam takve i zacas se izlizu, to metala vidjelo nije ;)

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Da ti se to nisu kod tebe izlizale tvoje stare ? Vidjao sam takve i zacas se izlizu, to metala vidjelo nije ;)

kod svake golf IV je to mana da se izlizu za neko vrijeme znaci laze onaj ko kaze da kod njega nisu ilizane rucice bar malo

Član
Znam pa ti zato i kazem da pripazis s tim sto hoces da uzmes, sad ne znam jesu li to iste sto sam vidio da su se izlizale ili ne. Vjerovatno su bile original takve na autu, ako postoje takve fabrike :icon_question:

BiT

Član
Sranje je to pravo, izlize se i izgrebe vrlo brzo. Meni kod tetka na novoj A6 sve u pm otislo.
I kaze da se raja masovno na te 'metalne' lajsne zali i menja. Sramota!:icon_confused:

Član
Ja vam kazem, s razlogom i iskustvom :D

Kod lakirera nekog, i ti kupi malo bolji, po mogucnosti PPG ceramic lak i onda ce da bude skoro pa vjecno.

A ako nemas para citaj 100 markica za lak onda uzmi neki tipa lesonal ili neki tvrdji koji nadjes samo nemoj slovenacki :)

Ovaj ppg ceramic ako nadjes i ako platis kilogram je recimo 150-170 KM tebi ne treba mozda 250gr + malo farbe i to je to. Toliko je tvrd da se ne moze polirati obicnom polir pastom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.