Gdje ima kupiti ljetnih guma (naravno na akciji)

Gdje ima kupiti ljetnih guma (naravno na akciji)

Član
Ma kakvi, nasi trgovci ne razmisljaju u tom smjeru da ljetne gume nude po akcijskim cijenama zimi. Ostave ih do proljeca pa opet nabiju cijene...

Član
i ja trazio, kako te ljudi pogledaju, ko da si sa marsa... ono gdjes sada u po zime trazit jeftino ljetne... kazu bit ce na proljece... aha, samo ce zarotirat police sa gumama, ove zimske sto su sada naprijed, nazad na mjesto ljetnih i tako u krug...

Legend
javim ti ja sutra druze, ima ona sema za polovne, ali i za nove kod ovog druga u radnji ;)

Član
.nOKe je napisao(la):
javim ti ja sutra druze, ima ona sema za polovne, ali i za nove kod ovog druga u radnji ;)

Javni pa da odletimo.

kAcA@ u pravu si, koga god sam nazvao, nekakv blagi podmukli osmjeh cujem "kao ono jesi dobar sada je zima"!!!
Limpi@ samo mi nije jasno od toliko zaliha da ni jedna ili samo jedna u skladištu ostane, ma fuj...
Takode zvao sam Taxi-bar, na stanju ni jedna nema, a do prije 3 dana akcija???

AldinShpura je napisao(la):
probaj u firmi ''Fim'' u Blazuju
[/quote
Hvala, zovem ih...

Ja sam uzimao prije oko mjesec Vredestein zimske u Sava trgovini na Stupu, bilo je ljetnih Vredestein, ali ne znam po kojim cijenama su ih prodavali...

Legend
nije fazon u tome gdje kupiti ljetne gume, vec gdje kupiti dimenziju 195 40 ili 45 a da nije cifra tipa 200km komad..

IGY

Član
.nOKe je napisao(la):
nije fazon u tome gdje kupiti ljetne gume, vec gdje kupiti dimenziju 195 40 ili 45 a da nije cifra tipa 200km komad..

kod radmile u taxibaru ce biti polovinom februara i 195 45 16 i 195 40 16

neki dan sam bas pricao sa njom u vezi toga, jer i ja ganjam nove neke pa sam mislio 45 nazad 40 naprijed tako da ce biti i jeftinoh i onih skupih, pa nek svako bira po dubini dzepa

zaboravih, rece mi da ima dvije 195 45 16 unirojal, nije losa guma imao sam ih ja na 15-kama falcarama i dobro su se ponasale

Član
a koje su od 205/45/16 najpovoljnije, sem recimo nankanga, uniroyal doduse 195 su 180tak km komad, barem su bile...

Član
IGY je napisao(la):
.nOKe je napisao(la):

kod radmile u taxibaru ce biti polovinom februara i 195 45 16 i 195 40 16

neki dan sam bas pricao sa njom u vezi toga, jer i ja ganjam nove neke pa sam mislio 45 nazad 40 naprijed tako da ce biti i jeftinoh i onih skupih, pa nek svako bira po dubini dzepa

zaboravih, rece mi da ima dvije 195 45 16 unirojal, nije losa guma imao sam ih ja na 15-kama falcarama i dobro su se ponasale

zvao sam i tu Radu-Radmilu, znam da ima dvije, al jbg treba mi set.
Sad kad trazis lafo niko nema, sve se rasprodalo,...
Ko da svaki drugi voza na 40-45 profilu....(ukljucujuci i starije ljude)
Samo me zanima onda sta je njima zaliha "3 seta"???
al hebo to...
nego mislim da sam nasao Toyo 195/40/16 za 141,00 KM/kom, cekam povratnu informaciju, pa da uzmem.
Ako nebude "patkica" reci cu ti pa uzmi odmah i ti.