free calll

free calll

Član
decki jel vam poznatooo mogucnoss besplatnih poziva sa komp. Prema fiksnim i mobilnim mrezama bilo gdje u svijetuu al za dzabaa ...
Kazu mi da se kupi od neke osobe u sa taj ko kredit za 5€ i moze da se koristi to nestoo 3 mjesecaa....
Ako ko sta zna bioo bih zahvalann jer me oguli telecom i slicnii cesto zovem van bihh a nesto mi se nedaje ovim gmudonjama te paree....
Ako ko sta znaa ima gajbuuu

Početnik
i meni bi to trebalo posto svaki dan zovem ita,njem i holandiju po min 2-3 puta,pa eto ko ko ima kakav info neka kaze,cesto skype i msn koristim ali nemaju svi koje trebam to pa trosim Boga oca na telefon,jos mi ona preko moje tv pa me oguli :lol:

Član
Pa imate onu mojatv mislim da ona daje taj ip telefon. Ili neki kablovski operater pogledajte ;)

Početnik
ado_d je napisao(la):
Pa imate onu mojatv mislim da ona daje taj ip telefon. Ili neki kablovski operater pogledajte ;)

u mene j emoja tv ali daje ti dzabe pozive(na fer osnovi) prema fixnoj mrezi bh tel na podrucju samo federacije a za vani dere vise nego obicni fixni ;)

Član
ja se isto svakodnevno cujem sa drugom iz holandije, ja skuckam 20kf, njemu posaljem poruku,a on mene nazove na kucni, jedna minuta je 1cent, toliko njega dere, tako da je to skoro dzabalesku
nisam ni pomisljao da ja njega zovem:cool::cool:
ja cisto sumnjam u to o cemu se govori u ovoj temi, za 5€ da dobijes toliko,,, predobro da bi bilo istinito stvarno

Član
ne znam za to, ali ima drugi nacin, opet malo povoljniji od obicnog tel.. nazoves 033 921 000 (nekakav servis) prijavis se da zelis biti njihov korisnik, oni ce ti objasniti sta i kako.. ugl prosli mjesec pricao sa italijom oko 100min racun 20km..i racun ti dolazi odvojeno od obicnog telefonskog..

Član
semma je napisao(la):
ne znam za to, ali ima drugi nacin, opet malo povoljniji od obicnog tel.. nazoves 033 921 000 (nekakav servis) prijavis se da zelis biti njihov korisnik, oni ce ti objasniti sta i kako.. ugl prosli mjesec pricao sa italijom oko 100min racun 20km..i racun ti dolazi odvojeno od obicnog telefonskog..
To sto ti govoris mislim da je Air ABA, ili tako nesto, jako jako povoljno za one koji pricaju puno sa inostranstvom

Član
znam da europronet nudi nesto vezano za te pozive u inostranstvo. pogledajte mozda ima na njihovoj stranici neki info, ako ne, ima sigurno br telefona da se mozete raspitat...

Član
al ovi pozivi neidu preko tel klasicnog,.,.,, postoji neka aplikacija za i-phone gdje ima ono wifi logujes se na taj program il sta i pricas zovess,., moze sekoristit sa komp,., koristis slusalice il ono ip tel ,.,
ma ja sam to prije nekih godinu kupioo, djevojka se zove kanita i rekla nazvat za 3 mjesec al evo vec cekam nekih 5mjeseci od nje ni traga ni glasaa,.,, cura pravi cudak neceda ostavi ni br. tel,. nista ,., kaze nazvacu ja kada istekne,., pa ako saznate sta javite ja sam uzivo 3 mjeseca znao sam povazdan na vezi sa america islicno il sjedes u muslimanku i zoves rodbinu po bijelom svjetu

Član
Imao sam ja program koji instaliras na komp i zoves koga hoces i gdje hoces...cak i na mobilne...Ja imao curu u USA znao pricati danima :D:D

Ali program klepljen iz drzavnih institucija i nije za javnost:D

Početnik
Lexillium je napisao(la):
Imao sam ja program koji instaliras na komp i zoves koga hoces i gdje hoces...cak i na mobilne...Ja imao curu u USA znao pricati danima :D:D

Nevidim svrhu onda javljanja. i tvog posta uopste :icon_confused::icon_question:

Član
VoIP, da je besplatno sumnjam da ima, Skype (uplatiš i zoveš na telefon) ti je druga opcija.

Član
ima jaran voip server u bih,i tu tv moju i prica dzaba s bosnom iz at preko voipa,to je vec level expert :D,tu se ne mjesam plaho
za beginner je skype vrh :D
a za nas level advanced,40 eur pretplata na mobitelu i sve ti dzaba i interneta kolko hoces i pricanja sa eu i s bosnom 500 minuta mjesecno,taman :D

Član
Eh, evo da i ja dam svoj odgovor, komšinica mi ima neki uređaj, a nezz kako se zove, uglavnom ušteka se u računar (usb), a u njeg telefon, naravno instalira se potrebna aplikacija na mobitelu i možeš godinu dana zvati iz u Ameriku džabaluka, al na kompj moraš imati net uključen.Taj uređaj su joj poslali njeni iz Amerike.Baš ću je pitati kako se zove taj uređaj

Sarajlic je napisao(la):
Lexillium je napisao(la):

Nevidim svrhu onda javljanja. i tvog posta uopste :icon_confused::icon_question:

ku*cenje:lol: kratko i jasno:lol: