daki Legend 03.04.2008 #1 Audija prodao (7.000,00 KM) Halalio :icon_sad: I kupio Focusa (benzinac) Trend oprema, ostalo manje bitno itd...
Audija prodao (7.000,00 KM) Halalio :icon_sad: I kupio Focusa (benzinac) Trend oprema, ostalo manje bitno itd...
RCat Član 03.04.2008 #3 RE: Ford Focus MK III jeli to nije crn? ljepo izgleda.. zelim ti mnogo sretnih kilometara
H homer Član 03.04.2008 #4 RE: Ford Focus MK III jel ovo novi ford focus? prelijep je stvarno, a naročito mi se sviđa njegova unutrašnjost nek ti je sretan
RE: Ford Focus MK III jel ovo novi ford focus? prelijep je stvarno, a naročito mi se sviđa njegova unutrašnjost nek ti je sretan
daki Legend 03.04.2008 #5 RE: Ford Focus MK III Evo boje neka je tamno crvena, a tacan naziv je Morello
RCat Član 03.04.2008 #6 RE: Ford Focus MK III Wooow boja je prelijepa! a dobro, i vas dvoje ste fini *g*
Pike_gti Član 03.04.2008 #8 RE: Ford Focus MK III nek je sa srecom... da se navozas bezbroj kilometara bez problema... davno je henry ford reko da je najbolje auto novo auto
RE: Ford Focus MK III nek je sa srecom... da se navozas bezbroj kilometara bez problema... davno je henry ford reko da je najbolje auto novo auto
K K_U_D_Y Član 03.04.2008 #9 RE: Ford Focus MK III e druze haman su svi poceli u ovom nasem gradu da se ponavljaju..izgleda standard raste.. nek ti je sretno i puno predjenih kilometara...pozdrav
RE: Ford Focus MK III e druze haman su svi poceli u ovom nasem gradu da se ponavljaju..izgleda standard raste.. nek ti je sretno i puno predjenih kilometara...pozdrav
lov2xlr8 Član 03.04.2008 #10 RE: Ford Focus MK III opa,cestitam,lijep auto pravo, boja neobicna ali fina,samo felge mu kakve stavi sto prije to bolje nek je sa srecom!
RE: Ford Focus MK III opa,cestitam,lijep auto pravo, boja neobicna ali fina,samo felge mu kakve stavi sto prije to bolje nek je sa srecom!
JD. Član 03.04.2008 #11 RE: Ford Focus MK III cestitam druze nek je sa srecom novo je novo a ovaj facelift bas dobro izgleda, onaj prije mi se nije nesto svidjao ali ovaj je ljut naprijed... imal kakvih planova ?
RE: Ford Focus MK III cestitam druze nek je sa srecom novo je novo a ovaj facelift bas dobro izgleda, onaj prije mi se nije nesto svidjao ali ovaj je ljut naprijed... imal kakvih planova ?
Tipo16V Početnik 03.04.2008 #12 RE: Ford Focus MK III svaka chast ... ova ala coca cola boja je superishka ... vidimo se kad se vrnem na kafu pa da se provozamo u tom fordonji
RE: Ford Focus MK III svaka chast ... ova ala coca cola boja je superishka ... vidimo se kad se vrnem na kafu pa da se provozamo u tom fordonji
A admir jahic Član 03.04.2008 #13 RE: Ford Focus MK III dobro auto vozio sam ga neki dan ima mi frend super vozilo samo u njega je 1.6 motor pozzzz
RE: Ford Focus MK III dobro auto vozio sam ga neki dan ima mi frend super vozilo samo u njega je 1.6 motor pozzzz
enesss Legend 03.04.2008 #14 RE: Ford Focus MK III super autic,neka bude sa srecom,puno predjenih km bez belaja a boja je interesantna,svidja mi se
RE: Ford Focus MK III super autic,neka bude sa srecom,puno predjenih km bez belaja a boja je interesantna,svidja mi se
Anais Član 03.04.2008 #15 RE: Ford Focus MK III extra je u kompletu, poznavajuci tebe bit ce jos lijepsi Boja mi se posebno svidja svaka cast na izboru i nek je sa srecom
RE: Ford Focus MK III extra je u kompletu, poznavajuci tebe bit ce jos lijepsi Boja mi se posebno svidja svaka cast na izboru i nek je sa srecom