Ford Focus Red&Black

Ford Focus Red&Black

Putovanja.ba
Administrator
ford%20red.jpg

Sem sportskog Focusa RS, Ford na sajmu automobila u Ženevi izlaže još jednu novu verziju Focusa.

focus%20red%20111.jpg

U pitanju je Focus Red&Black, dostupan u crvenoj boji (sa kontrastom u crnom krovu, retrovizorima i točkovima) i u crnoj boji (sa kontrastom u crvenim krovom i retrovizorima), tu je i hromirana izduvna cev, dok je pod haubom 1,0 litarski EcoBoost turbo motor sa 140KS.

ford%20black%201.jpg

Iste kombinacije boja su i u unutrašnjosti, a treba reći da su alu točkovi od 17 ili 18 inča. Takođe, bez obzira na eksterijer kočiona klešta su u crvenoj boji.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Član
al forsiraju ovaj 1.0 turbak, nekako mi cudno zvuci...u fiesti i nekako moze proci, ali fokus nije za toga....iako ima 140 konja, al opet...

Član
Jedva cekam narednih 5, 6 godina da vidimo koliko ce ih biti isprafnih, a koliko njih ce da pregori kao fen.

Član
nabrijano je to puno da bi radilo kako treba
mislim, svakako je danas turbo osnova za razvoj vecine masina, al do neki dan su ti 1.0 imali po 50 konja-cetverocilindrasi

Član
Auto super izgleda, svidja mi se :)

1.0 T :D kako simpa zvuci :D Ovi svi novi motori turbaci, kao sto su ove sice 1.0 1.2 1.4 hahahahaha :p kao i u skodu octaviu stavili 1.2 turbo hahahaha a grihote :p

Vratice se auta brzo na ovo sto su nekad bila :)