Ford Focus proglašen najboljim rabljenim autom desetljeća

Ford Focus proglašen najboljim rabljenim autom desetljeća

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
Među gospodarskim granama koje je recesija najviše ugrozila nedvojbeno je i autoindustrija. Cijene novih automobila nikad nisu bile niže, a prodaja nikad slabija. Mnogi se kupci stoga okreću rabljenim vozilima. Britanski CAP analizirao je tržište kako bi doznao koji su rabljeni automobili bili najpopularniji u desetljeću koje je na izmaku.

Najpopularnijim se u prvoj dekadi 21. stoljeća pokazao Ford Focus prve generacije, koji se proizvodio od 1998. do 2005. Kako se navodi u CAP-ovom priopćenju, koje prenosi automotoportal.hr, prvi naraštaj Focusa vratio je atraktivnost u kompaktni segment i značajno podigao vrijednost Forda u očima kupaca.
FordFocusNuic.jpg

Volkswagen Passat u izvedbama B5 i B5.5 osvojio je titulu najvećeg velikog rabljenog automobila desetljeća. Njemačka limuzina proizvodila se od 1996. do 2005., a 2001. je doživjela blagi redizajn.

Ford je zgrabio još jedan naslov, onaj za najbolji mali rabljeni auto, koji je pripao Fordu Ka (1996-2008.).

Direktorskim rabljenim autom desetljeća prozvan je Audi A3 (2003-2008.), a najboljim elitnim rabljenim ocijenjen je BMW X5 (2000-2006.).

Markom koja je u proteklih deset godina ostvarila najveći napredak i najveći rast popularnosti proglašen je španjolski Seat.

Član
:cool: Sve ja to postujem:D, ali Ford Ka:icon_question:
Ja to govno ne smatram autom! K'o zaba neka izgleda!:smajli29:

Član
i meni je KA najveća glupost, isto kao A2, A klasa...:cool: a đe je FISTE da on jbg odredi koji je najbolji:lol::lol::cool:

Početnik
zasluzeno...;)

a ovi sto pljuju po Ka,tacno da je ruzno auto ko djavo, ali koja to marka nema abortus od auta,Fiatov Multipla,Vw Lupo,meni su ta auta jednako ruzna kao i Ka,da ne nabrajam dalje...:icon_rolleyes:,dizajneri su jednostavno se malo igrali..:icon_biggrin:

Član
Treba uzti u obzir da je analiza radjena od strane britanaca, sto me ne cudi ako uzmemo toliko fordova u obzir... medjutim nije ovo daleko od istine, cak sta vise...:cool:

Član
LSD je napisao(la):
Fiste druze.......
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hahahahahahahah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Evo moram i ja napisati komentar u vezi ovoga, Sto se tice focusa to je zasigurno najbolje auto u svojo klasi i ovo je jedno od brojnih priznanja koje je ovo auto dobilo. Juce sam se bas vozio u focusu mk1 tddi 90ks ide 160km/h bez problema, bez velikog strujanja vjetra, buke u kabini i ostalo. To auto je sigurno moje sledecde koje cu ja sebi kupiti..:D
Sto se tice forda ka, to nije ni po meni auto lijepo na izgled, nisam se iamo priliku voziti u njemu, pa mozda je bas i zbog toga dobio nagradu(vozne osbine, potrosnja...). Kao sto je vec neko rekao, u toj klasi nema finih auta, ka nije ni najljeps, nije ni najruzni, ali je jadan od jeftinih. Neznam jeste li bili u prilici da vidite ford ka kabrio, po meni je vise nego prelijep, i dosta ljepsi od obicnog.
LSD jesam ispunio tvoja ocekivanja....:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.