šank nije iz estetskih razloga, već stvara popriličan down forcesta mu je ovo nazad sank i stolice za sjedenja ovo mi je fkt grdno a inace lijepo izgleda
u biti kada skontaš da sa većim turbom, diznama i ic-om možeš ić na 450KS i da to sve drži onda je sve jasno... Kapacitet za više snage je stvarno velik, samim remapom ide oko 70 ks Ali, i da imaš pare ne možeš ga uvesti... jebiga, tako nam grah pao u BosniOvo je auto nad autima i san svakog ko zna sta je pravo auto i sta je COSWORTH
Fala prijatelju, to je foto kad sam ga prvi dan u moje ruke, jer bifsi vlasnik radi u svice pa mu nije skino nalepnicu, inace auto je sad na moje ime i registrovan skoro celu godinu, ako uspem da ga popravim i navozam se ja prvo do leti pa mozda tad i prodam, ali do kraj registracije.šank nije iz estetskih razloga, već stvara popriličan down force
Ovo ti nisi mogo uvest jelde? tako da ga ne možeš ni registrovat? Je li iz Švice? Imaš mnogobrojne cossie forume, i mislim da bi na njima mogo nać problem... imaš i Janka Mikulića što vozio 402 iz zg-a i romana vučilovskog, vozi brdo... Možda ti mogu pomoć, ako nemaš iskustva sa YB-ovima. Vidim da nije baš originalan motor, pa ima neku sitnicu što ga jebe sretno u rješavanju problema
imaš ih na FB... ako nemaš profil, nabaviću ti ja broj... Također imaš ih dosta na fordclubserbia.com. Može li cijena na pm, koliko bi ga cijenio pozzFala prijatelju, to je foto kad sam ga prvi dan u moje ruke, jer bifsi vlasnik radi u svice pa mu nije skino nalepnicu, inace auto je sad na moje ime i registrovan skoro celu godinu, ako uspem da ga popravim i navozam se ja prvo do leti pa mozda tad i prodam, ali do kraj registracije.
pokusacu stupit kontakt sa Romana i Janka.