Folije % zatamnjenosti ?!!!

Folije % zatamnjenosti ?!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovako... došle su mi llumar folije na autu, zadnja šajba i 2 bočna stakla na zadnjim vratima... Odgovara mi % zatamnjenosti, ali pojma nemam koliko to iznosi...

Uglavnom, sada bi stavio i naprijed na bočna stakla folije, llumar... ali hoću naravno da to uskladim da mi bude isto :D

Ko može provjerit i tačno mi reći kakve su mi folije ove što imam da bi po tome mogao naprijed uradit... ??? Jel' bi svaka radnja koja se bavi ugradnjom llumar folija trebala znati tačno koje su kod mene sada i iste takve naprijed stavit... ili ima neki drugi sistem... ???

hvala unaprijed...

pozzz.

Član
odes kod nekoga ko to radi sa lumarom i on svojm testerom to vidi imaju ko neki mali tester koji usporedjuju bla bla uglavnom mogu oni to

Član
pa taj sto ti je slao il sto si kupovao od njega zar nezna on .. ako nezna ovo sto kaze bmwscaner uradis to

Član
bmwscaner je napisao(la):
odes kod nekoga ko to radi sa lumarom i on svojm testerom to vidi imaju ko neki mali tester koji usporedjuju bla bla uglavnom mogu oni to

Ok, hvala lijepo... nisam bio upućen oko tog kako i šta ide...

Nema ovaj pojma, nije on tamnio stakla... tako da mi samo ostaje da odem kod nekog ko se tim bavi i odrade mi oni.

Astra, odgovara mi Sarajevo najbliže mi je... jel' mogu dobit neki kontakt broj ili slično da nazovem i provjerim tačno... ?

Član
Adnan_1.8T je napisao(la):
Evo od momka br.061/235-511 on radi sa llumar folijama,lokacija Sa. (dobrinja)

Hvala lijepo, sad ću ga nazvat da vidim sa njim.

Evo zvao sam momka, kaže nije nikakav problem provjerit koliko su % postojeće folije... 90 KM za prednja stakla, lijevo i desno da uradi... valjda je to ok cijena po mom nekom mišljenju.

pozz.

antrax je napisao(la):

Hvala lijepo, sad ću ga nazvat da vidim sa njim.

Evo zvao sam momka, kaže nije nikakav problem provjerit koliko su % postojeće folije... 90 KM za prednja stakla, lijevo i desno da uradi... valjda je to ok cijena po mom nekom mišljenju.

pozz.

Nije skupo,ipak je to llumar

Početnik
ja sam na prosloj astri uradio lumar komplet auto oko 240KM jer sam imao i ona mala leptir stakla nazad, uglavnom je cijena od 200-250KM...
jos nesto, postotak zatamnjenja ne igra nikakvu ulogu u cijeni:)
idemo 200% :cool:

Član
zmayich je napisao(la):
ja sam na prosloj astri uradio lumar komplet auto oko 240KM jer sam imao i ona mala leptir stakla nazad, uglavnom je cijena od 200-250KM...
jos nesto, postotak zatamnjenja ne igra nikakvu ulogu u cijeni:)
idemo 200% :cool:

Da, znam to da ne igra ulogu % u cijeni, ista cijena je nabavna... i kod mene imaju ti leptiri, ali sve je kod mene već urađeno sem prednja 2 stakla na de vratima... To je cijena ok što mi traži, samo mene brine da mi isti % uradi... valjda se to može regulisat bez problema... dok se još malo informišem pa tek onda to odradit :)

I da, gdje si ti radio, jesi li bio zadovoljan kvalitetom urađenog... ??

Nista se ti ne brini za postotak, zna taj koji radi;)

Samo je opet fazon kad su odradjene folije, jer su mi u cacfoliji rekli da AT folije (90% auta koji su oni radili) IPAK, kroz MaLo DUZI period blijede... Mada, i to je pitanje koliko "oko" moze da primijeti to...

AT folija - klasicna CRNA, ali u LLumaru ipak preporucuju ATR - novi model (koja ima neku nijansu zelene "u dubini"...) koji NE blijedi

Kod ovlastenog dobijas cini mi se 5 ili 7god garancije...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.