Focus,podizaci stakla

Focus,podizaci stakla

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz narode.
Pukla mi je sajla od podizača stakla...zna li iko moram li mjenjati samo nju i moze li se samo ona promjeniti,ili moram citav mehanizam mjenjati.Mehanizam radi al et samo je sajla problem.Focus je 2001.god. dvoja vrata.Unaprijed hvala svima.

Član
Stari put od Visokog prema Kaknju, sa desne strane servis Sabanovic!! On vrsi reparaciju tih sajli?!

druže već sam radio tog fokus tj ja i kolega baš isti model kao kod tebe uglavnom skjini tapacirung skini podizač i ostalo je sve lako al prije toga odeš u sjemnarnu i rekneš daj mi sajlu od freze koja se koristi za gas i kvačilo ona je najjače za te stvari i fino uzmeš novu i pratiš staru lagano smontiraš skroz je jednostavno na kraju malo podmaži vodilice i smontiraj to bi bilo to ukratko uglavnom nije to neki bauk čak smo i na audija a6 stavili od freze sajlu brže i bolje ide nego tvornička jer su tvorničke tanke pa pucaju a ovima nema zime

Član
hjoj da nisi to radio sa sajlom od freze ne bi vjerovo

fakat cirkus,joj sajla od freze hahaha drama
al sreca radi :)

Član
dadao_style je napisao(la):
druže već sam radio tog fokus tj ja i kolega baš isti model kao kod tebe uglavnom skjini tapacirung skini podizač i ostalo je sve lako al prije toga odeš u sjemnarnu i rekneš daj mi sajlu od freze koja se koristi za gas i kvačilo ona je najjače za te stvari i fino uzmeš novu i pratiš staru lagano smontiraš skroz je jednostavno na kraju malo podmaži vodilice i smontiraj to bi bilo to ukratko uglavnom nije to neki bauk čak smo i na audija a6 stavili od freze sajlu brže i bolje ide nego tvornička jer su tvorničke tanke pa pucaju a ovima nema zime
;)
bas si gigant svaka ti cast
a i nasmio si me doro jer ja babi popravljo frezu juce pukla mu sajla od kvacila i ja mu provuko onu od rucne od gti sto ima kuglicu na kraju da moze tegliti pozzz

Član
E to meni nebi nikad palo na pamet, dobra ideja :D
dadao_style je napisao(la):

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.