Fitness studio u Tz?

Fitness studio u Tz?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Hi

Gdje ima dobar Fitness studio u Tuzli?
Ako moze adressu neku da dobijem ili broj telefona.
Nebi bio lose neki studio koji malo "vishe" i na zenske gleda
uvezi aparata (mashina)
(sauna, solarium, masaza)
Koji su uvjeti pristupu?
Mjesecno/godisnje (?)

Ako znate sta, please help me..

Hvala vam :)

Član
to davno Davor_e pa ne zelim prekidati..
weight_lift2.gif

Legend
ma nemas puno toga po tuzli,jedino dole u mejdanu imas dobru teretanu i to,gdje i ja idem,ono ima dosta sprava,sad ne znam

Legend
nema nikakvih uvjeta kako ja znam,placa se 45 KM,to je oko 22 eura mjesecno,svaki dan mozes koristiti,i niije vremenski ograniceno koristenje u toku dana,ali mozes i iznajmiti fitnes trenera,al sad ne znam kolko to kosta

N

nenad

Cuj nema toga bas u Tuzli, mozda ti znas samo za 1. Imas par dobrih teretana, a nema nikakvih uslova samo platis i to je to, a ni 1 nema solarij i saunu.

Legend
nenad je napisao(la):
Cuj nema toga bas u Tuzli, mozda ti znas samo za 1. Imas par dobrih teretana, a nema nikakvih uslova samo platis i to je to, a ni 1 nema solarij i saunu.

ma dobro ima teretana,al meni nisu bas,ono najbolje mi je u mejdanu al a to za saune,toga nema

Član
pogledat' cu taj kod Mejdana, trenera ne trebam ja imam svoj plan (ovdje imam trenera) sauna itd. bilo bi fino ali nije tako bitno vezano za teratanu. zeljela bi samo novije sprave da su.

znaci ne vezem se za nikakvi ugovor od godinu dana (kao ovdje sto je grrr) to je odlicno..

Početnik
nexus... to u mejdanu je kod mog necka kreze, a?

imas u bivsem univerzalu ili tako nesto se zove, na ircu, kod ese (to je ovo sto ti je gore dato, fuke)... tamo imaju i neki fitnes, olfa pilates i slicno... ima i joga...

ima solarija nekoliko raznih, ali ne zajedno sa teretanama

ima na bazenu dobra sauna

kad dodjes sjednes u auto, provozas se i sve obidjes, pa si skontas sta hoces... nije tuzla velika, neces puno goriva potrosit...

Član
fitness i cardio sprave, aerobic sale, prostora za relaksaciju (sauna i masaža)
:cool:

hvala za link

@ Deyo

nisu stupine u pitanju (hab ne geile whg)
.. a nema ni veze gdje je.. autom zacas svugdje

Legend
bilosto je napisao(la):
nexus... to u mejdanu je kod mog necka kreze, a?

imas u bivsem univerzalu ili tako nesto se zove, na ircu, kod ese (to je ovo sto ti je gore dato, fuke)... tamo imaju i neki fitnes, olfa pilates i slicno... ima i joga...

ima solarija nekoliko raznih, ali ne zajedno sa teretanama

ima na bazenu dobra sauna

kad dodjes sjednes u auto, provozas se i sve obidjes, pa si skontas sta hoces... nije tuzla velika, neces puno goriva potrosit...

jeste kod necka hehe,legenda cojek,a ti Rcat kad dodjes,dali smo ti opcije pogledaj svaku vidi koja ti se svidja

Član
ima kod mog jarana par tegova u garazi jest da smo izlili od betona al znas kako kazu...sto je djaba i Bogu je drago... :p

Član
@ nodiash

*lol*

tu mi padne automatski moj omiljeni ROSS na pamet

http://www.rosstraining.com/

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/57pv_1j4dH0&hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/57pv_1j4dH0&hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

to vi isto ovako trenirate? hehe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.