Filter goriva savjet

Filter goriva savjet

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako danas sam mjenajo filtere i ulje...promjenio sam sve filtere osim filtera goriva jer fkt sve sam pretrazio ali nema ga jednostavno sada kaze mi jedan prijatelj da postoji mogucnost da ga i nema nikako...ali nezz stvarno radi se o renault clio 2002 god 1.2 16v... ako neko zna gdje se tacno nalazi neka mi javi ...i bez onih suvisnih komentara pogledaj tu i tu jer fkt sam citavo auto pretrazio ali nema nigdje ...zz i hvala unaprijed ;)

Član
on je u skopu pumpe za gorivo. fabrika je napravila to da se ne mjenja ali s obzirom da nam je gorivo u kurcu mora se i taj filter mjenjati. znaci skines pumpu i u sklopu nje je filter goriva

Član
gledao sam ja sve ispod auta ...dizano je auto jedino sto kaze emirex da nije sa pumpom za gorivo...sutra cu pogledati i zamjeniti nadam se .... thx na infu;)

mozda nije relevantno posto je u mene pug 206 ali su oba francuzi pa moze bit...ugl kod puga je naravno ispod auta otprilike na sredini izmedu brave i zadnjeg tocka na suvozacevoj strani...ima ide crijevo do jedne recimo kutije u obliku toaletnog papira i te je velicine pa pogledaj tu...pokusao sam provjeriti na netu i evo sta nadjoh.

"Found the answer, the Petrol fuel filter is located inside the petrol tank on this model, and is changed at 120,000 miles. It involves changing the complete sender unit / pump!!! Acording to a Renault service department."
Znaci ovo je za 2002 godiste 1.2 16v - Filter za gorivo se nalazi unutar rezervoara, mjenja se na 120,000. Da bi ga promjenio moras promjeniti kompletnu pumpu. - odgovor dat na isto pitanje kao i tvoje na netu

znaci to je napisano na netu e sada da li je tacno ili ne nebi ti znao rec...mozda ti je najpametnije da nazoves renault servis ima ga u sarajevu sigurno ako ne ima u zenici nadjes broj i pitas...pozz

Član
jedino mi preostaje da vidim to da nazovem servis...kod mene je sada presao 88 000 i treba da se radi servis ..mjenajnje ulja i filtera... sada ako je istina sto je zerocool napisao da se mjenja na 120 000 milja ... to treba provjeriti...hvala jos jednom naadam se da ce se ovo dobro zavrsiti.. zz;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.