nije ti valjda tesko naci sliku na netuNexus je napisao(la):sta da ti obojim,kadd nisi stavio sliku
beri je napisao(la):nije ti valjda tesko naci sliku na netuNexus je napisao(la):sta da ti obojim,kadd nisi stavio sliku
CoL3-99 je napisao(la):haha pa ako vec trazis sliku s interneta,mozesje odmah naci bjelu,crvenu il plavu,ako ti nije vec određeno auto
CoL3-99 je napisao(la):haha pa ako vec trazis sliku s interneta,mozesje odmah naci bjelu,crvenu il plavu,ako ti nije vec određeno auto
Ma ko vas jebe pederi. I ja budala pa se kretenima obratio.sandi_azra je napisao(la):ma nezna ni on sta hoce ..pusti kraju ..:lol::lol::lol:
beri je napisao(la):Ma ko vas jebe pederi. I ja budala pa se kretenima obratio.sandi_azra je napisao(la):ma nezna ni on sta hoce ..pusti kraju ..:lol::lol::lol:
beri je napisao(la):Ma ko vas jebe pederi. I ja budala pa se kretenima obratio.sandi_azra je napisao(la):ma nezna ni on sta hoce ..pusti kraju ..:lol::lol::lol:
mali jedi govana ..makar ja dobio ban zbog ovog ..koji ces qurac na ovom forumu kad ni preko google neznas nac sta ti treba ,haj da treba nesto uradit .. ..ja bi prvi ..al kad vako seres dobices qurac pomoc:icon_mad::icon_mad:beri je napisao(la):Ma ko vas jebe pederi. I ja budala pa se kretenima obratio.sandi_azra je napisao(la):ma nezna ni on sta hoce ..pusti kraju ..:lol::lol::lol: