fiat stilo 2 pitanja :D

fiat stilo 2 pitanja :D

Član
znaci auto sam kupio prije 9mj. i nikad do sad nisam mogao naci gdje mu se nalazi pepeljara, veliki sam pusac od zadnjeg udesa (prije nisam mogao dim podnijet sad po 3 kutije dnevno derem) i nikad do sad nisam nasao pepeljaru, uvijek otvoren prozor pa kroz prozor otresem ali sad hladniji dani pa da me neko uputi :D :D

drugo pitanje, u oglasima pratim redovno prodaju stila i posto moj ima bruku neke opreme interesuje me i kako izgleda "taj frizider u ladici" .. ako neko ima sliku ili sta im to vec znaci.. hajmo zaljubljenici talijana ko se imalo razumije nek me uputi

Član
Pretinac za rukavice na suvozacevoj strani to oni nazivaju friziderom :icon_rolleyes: ima sa strane otvor od ventilcije pa kad radi klima moze tu pice da hladi et to je taj famozni frizider koji po meni i nije frizider :D

a pepeljara ne znam koji je paket kod tebe ,kod mene je manuelna klima i ispod nje ima pepeljara

imas u bingu one okrugle neke pepeljare fino izgledaju tamam stanu u onaj drzac za case mozes nju uzeti ;)

Član
eh pa ima to i kod mene, u tom pretincu taj otvor, to me citavo vrijeme interesovalo :D
a kod mene je digitalna klima i nema nista ispod nje, plastika neka bas sam tu i predpostavljao ko na bravu ali nema, znaci nema pepeljareee :( :(