FIAT Punto - znal ko ??

FIAT Punto - znal ko ??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Da li iko zna ovog fiat fiata , mislim da je clan ovog foruma al nemogu se sjetiti kako nick ??

Cijena je smijesna i akko je sve uredu s autom , uzeo bih ga ja sebi , mozeli koji savjet ...

http://www.pik.ba/artikal/787848/fiat-punto-gt-1-4turbo/

ja mislim da je ovo od clana S1ck@,ima negdje i na forumu oglas...

http://www.bhtuning.com/re-p-punto-gt-3500km-t-48287.html

Član
Neda majkaaaaaaaa ...

Znao sam da je neko s foruma al nisam se mogao sjetiti ko je ??

HVALA SULJO

momak se cini skroz OKrazmijenio sam par slova snjim,a i malo sam prelistao garazu i nije imao nekih poteskocasa autom(bar nije navodio tamo..)
ali nek ti neko iz sarajeva javne,bolje na pm nego ovdje jer ako i nevalja auto(nemora da znaci) nece ti sigurno niko ovdje javno pisati o tome,jer niko nebi pravio sebi neprijatelje po gradu...

Član
@nermin tnx ;)
@badboy dobio si pm ;)
auto ce na registraciju uskoro ima jos nekih stvari da se uradi...

Član
Mislio sam da je ovo auto Brum Brum već kupio od tebe s1ck ?

Il sam ja prolupao lončiće. Preinteresantno je i zanima me koliko ima ulaganja da se mehanika dovede do savršenstva?
Imal' neke specifične mane i kakav je sa potrošnjom na nižim obrtajima bez divljanja :) ?

Član
ibizasa je napisao(la):

Il sam ja prolupao lončiće. Preinteresantno je i zanima me koliko ima ulaganja da se mehanika dovede do savršenstva?
Imal' neke specifične mane i kakav je sa potrošnjom na nižim obrtajima bez divljanja :) ?

;););)

ibizasa je napisao(la):

kod brum brum-a je drugi punto,jeste GT ali nije ovaj...

Član
Taj u oglasu je SIckov, a i moj je u prodaji, samo malo skuplji, za raju jeftiniji jer imam nesto u planu, pa ako se proda, ice nesto jos bjesnije od ovoga :cool:

Član
Brum Brum je napisao(la):
Taj u oglasu je SIckov, a i moj je u prodaji, samo malo skuplji, za raju jeftiniji jer imam nesto u planu, pa ako se proda, ice nesto jos bjesnije od ovoga :cool:

jbg nemam toliki novac nazalost

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.