Fiat punto mk1 1.1

Fiat punto mk1 1.1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako čitao sam po raznim forumima da se gljiva ne može staviti na 1.1 motor. Ja sam danas stavio gljivu nije ni pijačarka a nije ni neka skupa REVOLUTION. Auto ima odličan zvuk bolju vuču, a potrošnja se nije bitno promijenila. Auto troši više zbog toga što svi mi kad imamo dobar zvuk volimo da pritisnemo papučicu gasa. Htio bih da čujem vaša mišljenja i dali je još neko probao gljivu na malim kubikažama.

Unaprijed hvala na odgovorima

N

nenad

Kakav si to ti zvuk dobio sa gljivom na motoru 1.1 i 55ks pa ga toliko gasas :icon_question:

Član
samo bolji odziv na gas i drugaciji takt motora se dobije te stiskanjem papucice nije klasican zvuk vec malo grublji ..ima razlike.. ja sam imao na jugo 45 / 900ccm/

Član
Bitno je da si ti sretan i zadivoljan u sput ovo je garaza pa stavi i neku sliku auta ;)

Samo ne kontam kako testira odma i potrosnju ako si danas stavio :icon_question::icon_question::icon_smile::icon_smile::icon_smile:

adi187 je napisao(la):
Bitno je da si ti sretan i zadivoljan u sput ovo je garaza pa stavi i neku sliku auta ;)

Samo ne kontam kako testira odma i potrosnju ako si danas stavio :icon_question::icon_question::icon_smile::icon_smile::icon_smile:

Pa nisam testirao nego znam koliko potroši kad ga malo brže vozim, i sad sa gljivom nema neke razlike.

nenad je napisao(la):
Kakav si to ti zvuk dobio sa gljivom na motoru 1.1 i 55ks pa ga toliko gasas :icon_question:

hočeš li da ti se javim kad dođem u solinu pa da čuješ

Ismar_tz je napisao(la):
E ovako čitao sam po raznim forumima da se gljiva ne može staviti na 1.1 motor. Ja sam danas stavio gljivu nije ni pijačarka a nije ni neka skupa REVOLUTION. Auto ima odličan zvuk bolju vuču, a potrošnja se nije bitno promijenila. Auto troši više zbog toga što svi mi kad imamo dobar zvuk volimo da pritisnemo papučicu gasa. Htio bih da čujem vaša mišljenja i dali je još neko probao gljivu na malim kubikažama.

Unaprijed hvala na odgovorima

koliko kosta ta gljiva?

Član
a sve je moguče a što se nisi malo strpio pa uze HGT-a ako nisi bio u škripcu pa ti ne bi trebala nikakva gljiva nego samo gas i benzinska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.