nymphetamine Član 06.10.2009 #1 zanima me da li neko ima iskustvo sa kvarom centralne elektronike (na karburatoru). radi se dakle o fiat puntu, 1.2 benzin, 2001. godište, 44kw, ELX? unaprijed hvala!
zanima me da li neko ima iskustvo sa kvarom centralne elektronike (na karburatoru). radi se dakle o fiat puntu, 1.2 benzin, 2001. godište, 44kw, ELX? unaprijed hvala!
mercedes_124 Početnik 06.10.2009 #3 smajke je napisao(la): Moja dva prijatelja imala, kvar kosta oko 800 km..... Kliknite za proširenje... auuu bome bome da e to kvar gadan:icon_rolleyes:
smajke je napisao(la): Moja dva prijatelja imala, kvar kosta oko 800 km..... Kliknite za proširenje... auuu bome bome da e to kvar gadan:icon_rolleyes:
nymphetamine Član 07.10.2009 #4 smajke je napisao(la): Moja dva prijatelja imala, kvar kosta oko 800 km..... Kliknite za proširenje... tako su rekli i u servisu, tačnije 850. e sad, može li se uzeti polovan procesor da radi kako treba?
smajke je napisao(la): Moja dva prijatelja imala, kvar kosta oko 800 km..... Kliknite za proširenje... tako su rekli i u servisu, tačnije 850. e sad, može li se uzeti polovan procesor da radi kako treba?
zogldi Član 08.10.2009 #5 nymphetamine je napisao(la): smajke je napisao(la): Moja dva prijatelja imala, kvar kosta oko 800 km..... Kliknite za proširenje... tako su rekli i u servisu, tačnije 850. e sad, može li se uzeti polovan procesor da radi kako treba? Kliknite za proširenje... Joj ako nije rijeseno evo rijesenja!!!!!!! tel> 065 00 44 96 pa vidi sta se moze!
nymphetamine je napisao(la): smajke je napisao(la): Moja dva prijatelja imala, kvar kosta oko 800 km..... Kliknite za proširenje... tako su rekli i u servisu, tačnije 850. e sad, može li se uzeti polovan procesor da radi kako treba? Kliknite za proširenje... Joj ako nije rijeseno evo rijesenja!!!!!!! tel> 065 00 44 96 pa vidi sta se moze!