Fiat 500 Cross

Fiat 500 Cross

Putovanja.ba
Administrator
fiat%20500%20cross%201.jpg

Nedavno se pojavila vest da će se Opel Adam Rocks (kao koncept predstavljen u martu na sajmu automobila u Ženevi) sledeće godine pojaviti i kao serijski model, što je inspirisalo pojedine dizajnere da kreiraju nešto slično i na bazi Fiata 500.

Dakle, ovaj render pokazuje kako bi mogao da izgleda Fiat 500 Cross, ali je ovo i dalje samo ideja koja po svemu sudeći nikada neće postati realnost.

fiat%20500%20cross%2011.jpg

U svakom slučaju, ovakav Fiat 500 Cross bi odlikovao pre svega (pro)terenski izgled sa dodatnim zaštitnim elementima, povišeni klirens i centralno postavljena izduvna cev. Po uzoru na Opel Adam Rocks i Volkswagen Cross up! ni Fiat 500 Cross ne bi bio dostupan sa 4x4 pogonom.

Ivan Mitić - Autoblog.rs

Član
Bio bih dostupan sa 4x4 pkglnom, jer ga nebi trebali nanovo razvijati, vec samo uzeti od Pande

Član
Italija ih je puna, i ja sam se uvijek smijao, te ova verzija te ova, medjutim.sad vidim da to ima smisla. Prakticno sve generacije voze ovaj auto po italiji samo, sto im je i bio primarni cilj prodaje, tako da su napravili bum sa ovim raznim verzijama. Ovaj model 4x4 ce se sigurno jako dobro prodavat, jer su italijanska sela prenatrpana, autic mal,pristupacan,jako zahvalan i naravno da ce se prodavat,cak odlicno rekao bih
Naravno ako ikad ugleda svjetlo dana, a ja mislim da hoce