Ferrari F430 sam se zapalio u vožnji

Ferrari F430 sam se zapalio u vožnji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
gori-Ferrari-F430-1.jpg

Prije nekoliko dana jedan se Ferrari F430 zapalio usred vožnje u Manili na Filipinima. Skupi je bolid vatra zahvatila sa stražnje strane dok je vozač išao brzinom od samo 60 km/h. Nije bilo nikakvog sudara, pa ostaje tajna zbog čega je zapravo planuo i izgorio Ferrari.

gori-Ferrari-F430-2.jpg

Ferrariju F430 je stražnji kraj sasvim izgorio, a za sada nije poznat uzrok požara, ali srećom nitko nije ozlijeđen

Srećom, nije bilo ozlijeđenih jer je vlasnik na vrijeme napustio vozilo. S obzirom da je bilo dosta očevidaca, sumnja se kako je požar nastao zbog rupe na spremniku goriva. Službenog objašnjenja nije bilo, a Ferrari F430 na kraju nije eksplodirao, nego mu je stražnji dio naprosto izgorio prije nego što su vatrogasci uspjeli intervenirati.

Još fotografija...

gori-Ferrari-F430-3.jpg

gori-Ferrari-F430-4.jpg

gori-Ferrari-F430-5.jpg

Legend
PA neznam zasto se cudite, doduse ljudi iz ferrarija vec godinama mazu oci kupcima, a poznato je ta 60% ferrarija spontano izgori. Imali su taj problem i prije. Istina ni ja nisam to znao do prije par godina unazad, kada sam poceo pregledati www.wreckedexotics.com I tako lista listam i nakraju skuzim da svi ferrariji imaju nesto zajednicko GORE !!! i to gore vise nego peugeot ili VOLVO a pug je kralj pozara. NA PLAZI LEZO IZGORIO PEZO

Uzas, mada i ostali "supercars" imaju slicnih problema tek 5% Lambo-a se zapalilo u voznji, a kao razlog kod svih je pregrijana kocnice ili zbog zagrijanosti motora. O cemu se tu radi, pa nakon ostre voznje nekog od tih "bolida" neiskusni vlasnici jednostavno uspore kao da voze "klasican" autmobil, kao sto je slucaj kod ferrarija 60km/h je za njih patnja, i nemogu se dovoljno ohladiti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.