AnDel Član 28.04.2010 #1 maskota bucksa na djelu http://www.youtube.com/watch?v=q3umtw179KA&feature=player_embedded
ZELA GTI Član 28.04.2010 #3 Može se slobodno na draft prijavit Ovakvo smo i mi kao klinci. Merdovine i kucaj kao džordan:lol::lol:
Može se slobodno na draft prijavit Ovakvo smo i mi kao klinci. Merdovine i kucaj kao džordan:lol::lol:
AnDel Član 28.04.2010 #5 technoGeek je napisao(la): Kakve veze ovo ima sa auto moto svijetom :icon_question: Kliknite za proširenje... suvisno pitanje :icon_smile:kakve veze imaju muzicki spotovi s auto moto svijetom...pise foto i video ne autofoto i autovideo a je ludjak mogao je izginuti...valjda neki napuseni crnac
technoGeek je napisao(la): Kakve veze ovo ima sa auto moto svijetom :icon_question: Kliknite za proširenje... suvisno pitanje :icon_smile:kakve veze imaju muzicki spotovi s auto moto svijetom...pise foto i video ne autofoto i autovideo a je ludjak mogao je izginuti...valjda neki napuseni crnac
Davor_ Član 28.04.2010 #7 Mislim druze da zele da ti kazu da ovo ide u podforum foto i video OFF (sto znaci video i foto koji nema veze sa automobiliznom)
Mislim druze da zele da ti kazu da ovo ide u podforum foto i video OFF (sto znaci video i foto koji nema veze sa automobiliznom)