FEJTON::::BOG I BATINA

FEJTON::::BOG I BATINA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
W12 obara sve rekorde
Snažni 12-cilindrični motor fascinira snagom od 331 kW (450 KS) iz radne zapremine od 6,0 litara i maskimalnim obrtnim momentom od 560 Nm pri samo 2750 obrataja u minuti. Za 6,1 sekundu on ubrzava na 100 km/h - sa mirnim radom bez premca. Sa serijskim 5-stepenim automatskim menjačem postiže maksimalnu brzinu od 250 km/h. (Potrošnja goriva: 14,5 l/100 km; emisija CO2: 348 g/km)*

Optimalna zaštita od krađe
Alaram protiv krađe obezbjeđuje model Phaeton W12 sa nadzorom unutrašnjosti koji je moguće programirati, dodatnom sirenom i zaštitom od odnošenja.

"Innovation"
Markantnu odliku modela Phaeton W12 čine četiri hromirane izduvne cijevi. Snažan nastup podvlače aluminijumski naplaci "Innovation" dimenzija 18 cola.

Bi-ksenonski reflektori
Bi-ksenonski farovi sadrže po dve ksenonske lampe sa specijalnim projekcionim sočivima za kratko i dugo svjetlo i obezbjeđuju optimalnu vidljivost.

Servo-zatvaranje poklopca prtljažnika
Poklopac prtljažnog prostora opremljen je aluminijumskim zglobnim vezama i zatvara se nežno i bez muke uz električnu asistenciju za zatvaranje poklopca.

Multifunkcionalni upravljač od kože i drveta
Sa multifunkcionalnim upravljačem od kože i drveta imate direktan i pregledan pristup mnogim funkcijama. Možete, na primjer, da upravljate serijskim uređajem za regulisanje brzine i Vašim telefonom - ili da se radujete jednostavnom rukovanju Servotronic-sistemom upravljanja.

Čista ugodnost
Čisto opuštanje u modelu Phaeton W12: komforna funkcija za masažu i klimatizaciju sistema sjedišta obećava Vam neograničenu ugodnost i udobnost u svakoj situaciji.

Vaš Phaeton sa dugim međuosovinskim razmakom
U prednostima Vašeg modela Phaeton sa dugim međuosovinskim razmakom uživaćete posebno nakon dana prepunog događajima. Smestite se udobno na zadnjem sjedištu. Uživajte u još većem slobodnom prostoru za noge i ekskluzivnim detaljima Vašeg modela Phaeton. Bilo da se radi o roletnama za sunce, pokretnom krovu od stakla ili mogućnosti upotrebe klima-uređaja sa zadnjeg sjedišta: Vaš Phaeton već serijski u sebi ima nešto posebno.

Izuzetan komfor
Phaeton mora da udovolji najvišim prohtjevima - Vašim sopstvenim. Stoga je on posebno ubedljiv zbog velikog broja mogućnosti za individualizaciju. Za koju god mogućnost da se odlučite, jedno je uvek uključeno: izvjesnost da vozite izvanredan automobil. Po želji, Vaš model Phaeton može da Vam, na primer, na raspolaganje stavi hladno osveženje u snažnom frižideru sa kompresorom i zapreminom hlađenja od 17,5 litara.

cekaj sad ce sllike...

Član
prvo zar nije FETON??
a drugo sta je to doređeno na ovom autu?
sve je fabricki na njemu i ko god hoce, moze ga kupiti...

Legend
VW-Phaeton je :cool:

strahota je !! i da , tvornica ,imas lovu ides i kupis ...ii plovis :icon_biggrin:

Član
jel moras ga doraditi....

Ima kod nas u sani jedan polovan cijena mu je oko 50 000 km...i to najslabiji motor..

koliko kosta w12 oko 50 -60 000 eura buraz..

kupis ga i plovis ...

a evo i nekih sredjenih phaetona pa izvolite...

mada za mene on je predobar i serijski

Član
zeleni je PS
ovaj sivi na zadnjoj slici mi je bezze,ne idu na njega ovi kitovi ni osiguraci haube...al je sivi izgleda sponzorsko auto,za VIVA-u...a meni je bolji A8:icon_rolleyes:

BHT Ovisnik
meni je premocan i sve,al gledam u njemackoj,a i ujak mi govori nisu svabe ljubitelji pheatona,nema ih vele jer svi prije uzmu neki audi il nesh

Član
CoL3-99 je napisao(la):
meni je premocan i sve,al gledam u njemackoj,a i ujak mi govori nisu svabe ljubitelji pheatona,nema ih vele jer svi prije uzmu neki audi il nesh

nisu svabe ljubitelji ali jeste TIHIC hahahha:lol:

Član
Phaeton ljudi, pa nismo Avaz da pises "Fejton" i "Majkl", pa ja onda trebam dekodirati na sta je neko mislio... :icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.