Farovi Lada 2105

Farovi Lada 2105

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh znači interesuje me dali se može da se ovi farovi otvore, tj. skinu stakla i ono sjenilo zatamni crnim mat sprejom....i da se kasnije normalno ubace xenoni ili bixenoni...oćeli razgrijati taj lak....i interesuje me dali će se dobro vidjet....odnosno oćeli bacati fino svjetlost ako zatamnim sjenila....i ako skinem ova fabrička stakla i ubacim providna stakla?

Svima koji pomognu unaprijed hvala

evo i slikica koji su farovi...

Član
Farovi se mogu otvoriti, mislim da je na kopce jer je far stakleni, ako zatamnis sjenilo nece bacati svijetlo na cestu, jer preko sjenila on reflektira svijetlo i onda ga usmijerava kroz nabore na staklu...a sto se tice grijanja, xenon sijalica ima manju temp kad radi nego halogenka...;)

Član
Ne utice toliko na svetlost ako zatamnis sjenilo u faru koji ima socivo ovako da, nego izvadi sociva iz nekog fara pa ubaci u taj ima na onim starim BMWovima mozes od njih, mada ima posla al moze se odradit moras sjeci sjenilo na tom faru od lade da bi zalijepio socivo....

Idi malo na googl ima slika kak se to radi pa pogledaj ...

adi187 je napisao(la):
Ne utice toliko na svetlost ako zatamnis sjenilo u faru koji ima socivo ovako da, nego izvadi sociva iz nekog fara pa ubaci u taj ima na onim starim BMWovima mozes od njih, mada ima posla al moze se odradit moras sjeci sjenilo na tom faru od lade da bi zalijepio socivo....

Idi malo na googl ima slika kak se to radi pa pogledaj ...
i ja sam razmišljao da ubacim sočiva....i usput da stavim day light kao poziciju....jer kada otvorim farove...ova fabrička stakla sam kontao amjeniti providnim :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.