farovi golfa 2

farovi golfa 2

ovako kupio ja farove za golfa kristalne s križom i sad nažalost imam problem s njima, nazad gdje se štelaju svijetla otišli su i ležajevi i šarafi na njima i sad se klimaju, zna li itko kakvo je rješenje kad stavim farove na golfa da neklimaju jer kad bi poskočio preko rupe svijetla bi se pomakla i opet ih trebam namistiti neki mi kažu kad ih naštelam da odmah silikonom učvrstim da neklapaju ili ima neko drugo riješenje jer su skroz pozadi šarafi i gdje šarafi stoje ošli i navoji i sve

Član
sad trenutno nemam predstave kako to izgleda,ali da li mozes premjestit te farove na druge nosace,,ili tako nesto

nemoguotišli i navoji na šarafima na koji su sad ti nosači a točno gdje se štelaju svijetla kod nosača rasklapalo se :icon_sad:

Član
mora se moc nesto napravit,jel postoji sansa da na drugim mjestima probusis rupe i stavis nove sarafe:icon_rolleyes:

Legend
Vezice, zakon !
pokazat cu ti ja kako sam rijesio taj problem sad kad budem rastavljao auto..
meni se desilo da se prilikom transporta, jedan far ostetio, tj njegov nosac..

moze se prebacit far na druge nosače od starih farova provjereno znaci nadji negdje stare farove skini nosac i stelovanje i sve samo prebaci svoje staklo i far sa sjenilom

Član
dadao_style je napisao(la):
moze se prebacit far na druge nosače od starih farova provjereno znaci nadji negdje stare farove skini nosac i stelovanje i sve samo prebaci svoje staklo i far sa sjenilom

eto upravo sam mu to i ja rekao,kad moze to na farove od keca onda moze i od duje;)