farbanje skutera

farbanje skutera

Član
Pozdrav,imam jedan dio plastike na motoru izgreban je,trebam ga ofarbati u bijelu perlu,koliko se krece farbanje,gledao sam netu,farba je zara,al meni treba puno.......

kako ti treba puno ako je to dio plastike sa motora? Da je boja pozlacena ne moze biti skupo da se ofarba samo dio , ako imas kataloski broj te svoje boje odes kod Tome u Velesice i pitas koliko ce te izaci al sigurno ti ne treba kila da ofarbas taj dio jer sa kilom citavog ga mozes puhnut

Član
Danas sam bio kod lakirera trazi mi 80km,ne treba mi ni pola kile,jedino da skidem plastiku i odnesem,imas broj tog tome.........

nemam broj provozaj se i pitaj , koja je velicina plastike? ako je neki veci dio 80km nije puno jer treba to da pripremi nece samo uzeti i ofarbati a ako ti se da onda mozes i sam , Tomo ti napravi za 15km sprej u tvojoj boji , uzmes smirgla i sprickit i malo se poigras

nemam prestavu kolika je velicina ali djeluje kao nesto sto nije veliko , obidji jos lakirera mislim da bi 50tak km bila ok cijena da se ovo ofarba kako treba , ima ovde na forumu neki lairera pa im se javi vidi koliko ce ti uzeti