Farbanje sjenila - Fiat Punto MK2b

Farbanje sjenila - Fiat Punto MK2b

Vozdra raja , zanima me ko mi ovo moze odraditi i da je kvalitetno i da mi ne slomi stakla na faru , uradio bih sam , ali necu da sta pokvarim :icon_smile:

Znaci iz ovog

1119.jpg

u ovo

DSC00802.jpg

Član
jedan i jedini LIGA:cool::cool:

bilo bi extra ofarbati ih ovako, kod tebe na autu bi jos vise doslo do izrazaja nego na ovom puntacu;)

ArminM je napisao(la):
jedan i jedini LIGA:cool::cool:

bilo bi extra ofarbati ih ovako, kod tebe na autu bi jos vise doslo do izrazaja nego na ovom puntacu;)

nadam se da ce vidjeti temu da mi kaze svoju cijenu , da vidim mogu li se toliko pruziti :D

Član
posalji mu poruku pa vidi, bolje da ti to on profi odradi nego da das nekom levatu pa da ti sta sjebe, onda moras i stetu namirit i svasta nesto;)

Legend
Kad me vec prozivate... :p Naleti do mene da vidimo sta se moze odraditi... ;)

Liga... 061/366-250 ...

ArminM je napisao(la):
posalji mu poruku pa vidi, bolje da ti to on profi odradi nego da das nekom levatu pa da ti sta sjebe, onda moras i stetu namirit i svasta nesto;)

Pa to i hocu , necu da pozalim kasnije sto sam ista dirao . Znam ja postupak , al opet profesionalac je profesionalac.

@Liga

Cut' cemo se , sad za sad bih samo ovo radio , a u dogledno vrijeme , kad bude para i projektore :)

Legend
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
@Liga

Cut' cemo se , sad za sad bih samo ovo radio , a u dogledno vrijeme , kad bude para i projektore :)

Ako ces projektore onda ne diraj nista... sto 2 puta raditi isti posao... ;)

Liga je napisao(la):
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
@Liga

Ako ces projektore onda ne diraj nista... sto 2 puta raditi isti posao... ;)

Ma ovo sad hocu cisto iz estetike , rado bih ja i projektore sad , al' jbg student sam , pa se pruzam koliko mogu :icon_smile:

Član
ako budes koristio transparentnu crnu neces toliko izgubiti na vidljivosti, dijelom hoces ali ne toliko puno
kada ofarbas unutrasnjost farova u crno, nalijepis foliju preko imat ces bas full black efekat, a opet ne toliko uskracenu vidljivost, ja sam probao na jednim stopovima, imam negdje i sliku, mada stop i far nije isto, ali za poredjenja radi moze posluzit. na kraju krajeva na jedan zalijepi na jedan nemoj, pa uporedi:icon_biggrin:

ArminM je napisao(la):
ako budes koristio transparentnu crnu neces toliko izgubiti na vidljivosti, dijelom hoces ali ne toliko puno
kada ofarbas unutrasnjost farova u crno, nalijepis foliju preko imat ces bas full black efekat, a opet ne toliko uskracenu vidljivost, ja sam probao na jednim stopovima, imam negdje i sliku, mada stop i far nije isto, ali za poredjenja radi moze posluzit. na kraju krajeva na jedan zalijepi na jedan nemoj, pa uporedi:icon_biggrin:

ako nadjes sliku , salji da vidim , samo da ne izgubim na vidljivosti , al jbg folija je bas za farove ne vjerujem da se gubi na vidljivosti puno , ne znam ima li tu kakav zakon da seru oko toga ...za stopke se jos premisljam jer su mi ovakve najljepse :)
volio bih ovako , al sumnjam da moze
infiniti_g35_blackout_headlights.jpg

pa se nadam ovome
SmokedH2.jpg

Član
mozes ovako i dobit, zasto da ne

ne u bocu isto, ali folijom mozes dobiti ovakav look. Unutra ce ti svakako bit vecim dijelom crno, vani kad uradis foliju bit ce sex sigurno

ArminM je napisao(la):
mozes ovako i dobit, zasto da ne

ne u bocu isto, ali folijom mozes dobiti ovakav look. Unutra ce ti svakako bit vecim dijelom crno, vani kad uradis foliju bit ce sex sigurno

nadam se da ce biti tako , uglavnom vidjecemo uskoro , moram se nakaniti da predstavim puntilaka ovdje , i da zapocnemo radove vise , red je :D