Član
u pitanju je auto passat 6 pa me zanima osim kocionih klijesta da li se moze ofarbati i jos jedan dio koji se vidi a ja nezz kako se to zove a to je disk al odozgo ili nesto za sto je pricvrscen disk znaci nije onaj dio diska gdje trljaju klijesta kad kocis a to je bas zahrdjalo i vidi se puno....gledao sam slike na google nije to isto kod svih auta tako da me neki mozda nece skontati al sutra cu slikati pa vam stavim slike a sad da vidim misljenje ...
a sad o kocionim klijestima: auto je crno pa sam htio to kao i vecina ofarbati u crveno al vremenom ce doci xenoni mozda od 8000 k koji bacaju na plavo tako da ce mi te dvije boje glupo izgledati... a da stavim plavo to jos nisam vidio...
smislio sam druge dvije zlatna ili srebrena sad vi recite koja je bolja???
i htio sam to kupiti u radnji gdje se prodaju boje i lakovi pa imaju oni boje za metal neke skuplje i koliko mi je dovoljno grama da kupim?
i kakav lak da kupim da posle toga prelakiram?
ima li potrebe da idem kod lakirera da on to sredi sa spricom ili da ja sa cetkom to sredim?
najvaznije mi je da to dugo traje i da fino izgleda....
pozz
a sad o kocionim klijestima: auto je crno pa sam htio to kao i vecina ofarbati u crveno al vremenom ce doci xenoni mozda od 8000 k koji bacaju na plavo tako da ce mi te dvije boje glupo izgledati... a da stavim plavo to jos nisam vidio...
smislio sam druge dvije zlatna ili srebrena sad vi recite koja je bolja???
i htio sam to kupiti u radnji gdje se prodaju boje i lakovi pa imaju oni boje za metal neke skuplje i koliko mi je dovoljno grama da kupim?
i kakav lak da kupim da posle toga prelakiram?
ima li potrebe da idem kod lakirera da on to sredi sa spricom ili da ja sa cetkom to sredim?
najvaznije mi je da to dugo traje i da fino izgleda....
pozz