Farbanje felgi - Problem

Farbanje felgi - Problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz narode , evo dosao sam po savjet kod vas . Nesto bas danas kontam u Maju hocu da ofarbam felge a problem je sto nemam rezervne da stavim dok se ove zavrse pa ne znam sta da radim . Odma da kazem da nemam nikakve ni celicne da stavim jer mi ne mogu stati , najmanje 16ske preko 6.5 jota zbog diskova

Član
Ni ja nisam koristio drugi set, farbao jednu po jednu a za to vrijeme vozao na onoj malo felgi. Drzi auto na dizalici ako ti ni celicna nemoze stati

Član
odaberes jedan dan,eventualno dva kad puno ugrije....i ujutru rano odradis to i osusit ce se do slijedeceg dana ujutru...

ma necemo sad tako pa da se sve oguli a pored toga opet je proces , znaci treba skinuti felge sa guma , pa priprema pa farbanje pa opet vratiit gume , nema sanse da se za dan ofarba da valja , 2-3 dana ok , mogao bi i auto parkirati na 2-3 dana nije problem al sta da mu radim ne mogu ga na klocevima ostaviti :icon_cry:

Član
Little Dragon je napisao(la):
ma necemo sad tako pa da se sve oguli a pored toga opet je proces , znaci treba skinuti felge sa guma , pa priprema pa farbanje pa opet vratiit gume , nema sanse da se za dan ofarba da valja , 2-3 dana ok , mogao bi i auto parkirati na 2-3 dana nije problem al sta da mu radim ne mogu ga na klocevima ostaviti :icon_cry:

zato sluze prijatelji.nek ti neko pomogne...ti jednu ,neko drugu,bolje je dva para ruku nego jedan.a imas li nekog da ti posudi felge s gumama par dana.raspitaj se.a sta rece...sad su alu i farbas u crno??

Slab sam sa prijateljima to je i problem , oni koji bi pomogli su u Srbiji i Hrvatskoj dok brace Bosanaca ima samo kad je sta djaba i kad se mogu ogrebat :lol: Da naravno alu su 18ske i farbam u blagu zlatnu nasao sam neke nijanse i sifre pa cemo da vidimo inace se valjda boja zove BBS GOLD

Član
Slab sam sa prijateljima to je i problem , oni koji bi pomogli su u Srbiji i Hrvatskoj dok brace Bosanaca ima samo kad je sta djaba i kad se mogu ogrebat :lol: Da naravno alu su 18ske i farbam u blagu zlatnu nasao sam neke nijanse i sifre pa cemo da vidimo inace se valjda boja zove BBS GOLD

zalosno je to cuti bgm za prijatelje...rijetko je danas nekog imati da bi ti rado pomogao u necemu djaba i da uradi kao da sebi radi.a et nadam se da ce lijepo boja leci.sretno dalje

hahahaha brate hvala ti al kod tebe je Skolidak ne mozes mi bas puno pomoci osim ako nemas profi dizalicu da auto stoji dok se farbanju felge hahaha

Član
?
hahahaha brate hvala ti al kod tebe je Skolidak ne mozes mi bas puno pomoci osim ako nemas profi dizalicu da auto stoji dok se farbanju felge hahaha

koji je tebi raspon:icon_question: mogu te vozat ahhaha

pa ide tu vjerovatno i 5x112 a toga ima na bacanje :D a auto ti cijelu zimu stoji u garazi, ili farbaj dok je jos u garazi ili se strpi jos ta 3-4 dana dok stoji na klocevima. :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.