Farbanje branika i jos ponesto :)

Farbanje branika i jos ponesto :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako.... bilo je tona polemika na temu frabanja i pripreme isog....
medjutim mene zanima sta da koristim za farbanje.... sprej ili cetka??? prvenstveno zbog dugodrajnosti.....
auto mi je neka krntija tako da mi nepada napamet ici kod lakirera, a znam da mogu i sam to uraditi....

Jos me zanima... imam na autu neki spojler (sliku nakacim drugi put)... i on je od gume (ili nesto slicno tome, mekano je)... i ima na sebi ostecenja.... e sad pitanje kako da saniram ta ostecenja... cisto sumnjam da moze git na gumu.....

Hvala velika...

Član
kakva cetka druze za farbanje karambolka, samo sprej ili kompresoriski pistolj, ako budes cetkom radio ostat ce ti neravnomjeran lak, curit ce ti, i ostat ce ti od dlacica brazde po laku...

A taj spojler "gumeni" sto spominjes, ustvari to je spuzva neka, i vjerovatno sa zadnje strane imas zig, serijski broj, i broj od 4 ili 6 cifra koji ti govori koji bazni sloj ide na njega, koje vrste...samo taj broj odnesi u prodavnicu auto lakova i trebali ti znat dati odgovarajuci...

ma mislio sam cisto da predjem ponovo jer je farba ispucala... a nemam nikoga sa pistoljem.... a nedaju mi se pare...... jer ni ne treba biti profi.... auto je svakako zrelo za farbanje..... ali skuplje mi farbanje od auta :)

Hvala...... ici ce sprej.......

a ovo za spojler... nema nista..... mora da je ovaj prije mene to sve zgulio....

evo slikica...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.