Farbanje auta

Farbanje auta

Početnik
Pozdrav svima,

Planirao sam farbati auto u metalik sivu... auto je audi 90.. pa me samo zanima da li se i branici tj. donji dio karambolke i spojler zadnji moze na neki nacin osvjeziti izgled da izgleda kao nova ... sta mislite koliko ce mi trebati boje i koliko ce me to kostati u konacnici... znam da nije nimalo jeftino ako je majstor dobar :icon_smile:

Član
od 600-1500 km mislim da je to neki cjenovni rang...od najlosijeg do najboljeg...sve moze biti ko novo :)
plasticne dijelove srediti i bojiti mat crnom ...a sta tebe briga koliko ti treba boje ako ces platiti da majstor sredi...nekih 3kg mislim ....

siva bezzze boja:)

Član
ja sam dogovori kompletno farbanje jetta 2 sa svim popravkama limarije i nekim mojim idejama izace 1100 km sa svim.a branike mozes sve uradit ko nove kod mene je zadnji branik bio u uzasnom stanju imo i rupu od kuke a sad je ko nov.

a nemoj u sivu boju ruzna je;);)

Član
ma jok siva to je boja za ozbiljnuju raju, a i nekako mi ne ide uz tuning...uzmi nesto momacko ferrari crvena, ardem blue ili estoril blue... moje misljenje ;)

Početnik
hehe a nisam o tome razmisljao da je to za ozbiljniju raju :icon_confused: hehe a pitao sam za farbu jer bi je ja uzimao, ko zna kakvu sve farbu koriste majstori ali opet sve zavisi kako se dogovoris sa covjekom koji ce ti raditi... za branike sam rijesio sad ste me malo sa bojom zatekli, mislio sam da je i ta boja cool, ono posto ce biti metalik da ce doci do izrazaja sjaj i ljepota... ne bih ni neku skroz otvorenu boju... nekako ono ugodnu za oko, a ja mislim da je to siva, mozda sam i u krivu :icon_rolleyes: