Fantomski par hara Vojnićem i pokušava oteti djecu iz škole?

Fantomski par hara Vojnićem i pokušava oteti djecu iz škole?

Član
znam da nije za ovog foruma al je strašno i treba bit upopznat s ovim, sutra mogu bit u vašem dvorištu...

Žena u kožnatoj jakni i muškarac s rinčicama u ušima u metalik bijelom BMW-u namamili su Ivanu (6) u auto. Spasio ju je brat koji ju je dozvao u zadnji tren...

Posljednja dva tjedna djeca iz Vojnića ne idu sama u školu i iz škole. Prate ih roditelji nakon što je Marinko Krakić prijavio pokušaj otmice njegove kćeri Ivane (6). Dok policija istražuje događaj, mještani su u strahu.

Ivana je drugi dan škole, oko 14 sati krenula kući udaljenoj oko kilometar. Nepoznata žena pozvala je djevojčicu da dođe vidjeti što ima u autu. Njezinom bratu Josipu, koji ide u šesti razred, također je razvršila škola, piše Večernji list. Vukao se za njom i vidio da je krenula prema nepozantom autu. Vikao je 'Ivana, vrati se!' prije nego što je uspjela zakoračiti u auto. Ivana je zastala i nesigurno krenula prema bratu. Žena u kožnatoj jakni i muškarac s rinčicama na ušima odjurili su s parkirališta. Josip je opisao metalik bijeli BMW, ali ne zna jesu li krenuli prema Karlovcu ili BiH.

Ružica Josipović ispričala je kako su ljetos dvojica mladića u Cadyju tražila njezinog supruga. Pitali su je je li on majstor i je li kod kuće. Dok im je zapisivala suprugov broj mobitela jer nije bio kod kuće, jedan od mladića zgrabio je za ruku starijeg sina (12), a mlađi (7) se izmakao. Sin joj je ispričao da mu je rekao 'Dođi da ti pokažem što imam unutra'.

Još jedna četverogodišnjakinja je bila u opasnosti prije neki dan. Muškarac i žena mamili su je u auto da im pokaže gdje mogu nabrati jabuke. Otjerala ih je susjeda.

Načelnik općine Vojnić Branko Eremić potvrdio je da zna za neke slučajeve i apelirao na djecu da ne odlaze s nepoznatima, ne prihvaćaju darove i ne pristaju na prijevoz do kuće. Škola ima organiziran prijevoz, a nakon ovih slučajeva, pojačan je nadzor nad djecom.

>>> Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Član
:lol: :lol: joj puki :icon_biggrin:

a mozda bi ja tu zenu u koznoj jakni mogao marnut ha :icon_confused: :D

ovo je postao i tek ce cini mi se postat divlji zapad :icon_sad:

Član
nisam znao edo da si se poceo bavit i ovakvim stvarima bogami ces jedan dan visjet negdje na nadvoznjaku objesen za jaja....

Član
sniper-vs-sniper-online-20090914101511963_640w.jpg