Facebook chat problem..:S

Facebook chat problem..:S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Neradi mi chat vec dva tri mjeseca..I nikako dokucit do cega je...Da nije do mozille..jbt...Da li ima iko od vas predstavu do cega je..

Član
probaj ti mozilu reinstalirati, ja sam imao problem isti al sam odmah reinstaliro i sve ok bilo

Član
i kod mene je isti slucaj...mada ja i ne koristim taj chat previse pa i neznam kakvo je stanje u zadnje vrijeme:icon_biggrin:

Pored pretrazivaca, probleme sa chatom uzrokuje i brzina internet konekcije. Ako imas nesto sporiji internet i ako cesto skidas fajlove sa neta mozes imati problema sa chatom... :smajli10:

Član
Rijesen problem..Posto me internet zezao nisam skidao update mozilin..i to je rijesilo problemcic..

lock

Član
druze chat na facebook-u ko to jos koristi, to je nesto najgluplje sto sam vidio na toj stranici, koristio sam ga mozda 15-ak dana kad sam se tamo prijavio..........imas puno boljih rjesenja od njega.
PS: to sto blokira je do net-a, sve zavisi od tvog providera, paketa usluge i jos puno faktora. moj savjet nemoj se nervirati oko toga, nije vrijedno. pozz

Član
mislim da tema nije o tome koliko je fb chat dobar..vec je bio problem u njegovom funkcionisanju :icon_exclaim:

dobro pa je napravljeno :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.