Član
evo vam malo slikica voznog parka mog prijatelja roberta bojica koji je inace rodom iz banja luke al se preselio u cesku tacnije u prag... starci su mu tamo strasno uspjeli tako da imaju ogroman vozni park... ljetuje u opatiji di ima kucu dosta blizu moje... stari smo frendovi godinama a i roditelji su nam radili na dosta projekata... uglavnom sva njihova vozila imaju tablice 0004 a imaju svasta... sve je slikano mobitelom pa se nemojte zalit na kvalitetu...
od vozilica posjeduju:
Lamborghini murcielago prodan pa kupljen lp 640 kojeg jos nisam vidio
mclaren slr
merc sl 55 amg tuniran sa haubom i felgama od slr-a
hummer h2 sa 22" spinerima od wcc-a prodan
benltey continental flying spur
merc r 500
audi q7 4.2 tdi bijeli i crni... crni je robijev a ostala su auta od mame i tat stim da i on vozi sta stigne
i navodno su prodali benley-a i kupili rolce roice phantom cabrio... njega jos nisam vidio...
ima ova slika di ja sjedi u njegovom lambu da se nebi napravio neko pametan da kaze da kenjam
ja jos nisam vidio bijeli q7, lp 640 i rolca al ne sumnjam da su kupili to... radujem se ljetu da vidim i poslikam i ta cuda
od vozilica posjeduju:
Lamborghini murcielago prodan pa kupljen lp 640 kojeg jos nisam vidio
mclaren slr
merc sl 55 amg tuniran sa haubom i felgama od slr-a
hummer h2 sa 22" spinerima od wcc-a prodan
benltey continental flying spur
merc r 500
audi q7 4.2 tdi bijeli i crni... crni je robijev a ostala su auta od mame i tat stim da i on vozi sta stigne
i navodno su prodali benley-a i kupili rolce roice phantom cabrio... njega jos nisam vidio...
ima ova slika di ja sjedi u njegovom lambu da se nebi napravio neko pametan da kaze da kenjam
ja jos nisam vidio bijeli q7, lp 640 i rolca al ne sumnjam da su kupili to... radujem se ljetu da vidim i poslikam i ta cuda