Član
Jel se moze neko raspitat za mene koliko je euro kuka za Nissan 350z sa ugradnjom,atestom,i svim potrebnim.Nisam u Bosni pa zato nemogu ja nikog pitat.Hvala svima koji mi pomognu.
CoL3 je napisao(la):zovnuti cu ti ja zastupnika za nissan u nas pa da vidim oce li znati,mada nesto sumnjamvidio sam da imaju u salonu 370z,nadam se da ce znati
Sacekat cemo onda drug,podaleko mi je Mostar.Hvala opetCoL3 je napisao(la):evo zvao sam,javila mi se djevojka neka pa me proslijedila serviseru,kad sam mu rekao stade na sekund,kaze nissan 350z ? kaze to neznam,nikada nitko to nije trazio za takvo auto,kaze treba poslati dopis ili sta vec rece nissanu da mu oni kazu pa da im ostavim br. ako zelim ?:icon_smile:
inace to je u Mostaru
Jesil to pito bas za 350Z ili?To cijena kuka+ugradnja+dokumentacija?MTR je napisao(la):450 KM u Kiseljaku , ekstra rade, firma Dodex 030/874-308 , 063/339-082
BlackPrince86 je napisao(la):Duboka mi je karambolka pravo.Al skonto sam vec kako je prepravit.Nije to skupo uglavnom.Treba mi i prikolica,ona za 2-3 motora.Moze i polovna ako je dobraovdje u Italiji je nova 800 eura,za 3 motora