golf 3 je napisao(la):pozdrav svima...zanima me koji je ET na golfu 3...pa ako neko zna neka javi..:icon_smile:
golf 3 je napisao(la):i znaci taj et mora biti i na alu felgi isti:icon_question:
Jurke je napisao(la):golf 3 je napisao(la):i znaci taj et mora biti i na alu felgi isti:icon_question:
Nemora biti isti..
Što ti je veći ET felga ti se više uvlači unutra,a što je manji više ide prema vani...
golf 3 je napisao(la):Jurke je napisao(la):golf 3 je napisao(la):i znaci taj et mora biti i na alu felgi isti:icon_question:
Nemora biti isti..
Što ti je veći ET felga ti se više uvlači unutra,a što je manji više ide prema vani...
znaci ET nije sredisnja rupa ili:icon_question:
sub3r je napisao(la):golf 3 je napisao(la):Jurke je napisao(la):golf 3 je napisao(la):i znaci taj et mora biti i na alu felgi isti:icon_question:
Nemora biti isti..
znaci ET nije sredisnja rupa ili:icon_question:
ne, nije
postoji raspon sarafa, sredisnja rupa i ET
sta tebe tacno zanima?
golf 3 je napisao(la):nasao sam jeftine ATS cup felge a te su felge na Passatu iz 90 godine a me zanima dal pasu na golf 3 variant
sub3r je napisao(la):golf 3 je napisao(la):nasao sam jeftine ATS cup felge a te su felge na Passatu iz 90 godine a me zanima dal pasu na golf 3 variant
pasu, isto ti je to
Jetta TDI je napisao(la):Golf 1, 2, 3, Jetta 2, Passat 3 Sve ima raspon sarafa 4x100
golf 3 je napisao(la):Jetta TDI je napisao(la):Golf 1, 2, 3, Jetta 2, Passat 3 Sve ima raspon sarafa 4x100
to znam..ali mene zanima srednja rupa dal pase