Ekologija vs. Automobili

Ekologija vs. Automobili

Cuneri i cunerice :D
Sta vi mislite o ovim ekoloskim normama koje se itekako odrazvaju na razvoj automobila i automobilske industrije. Auta na struju , na bioetanol , hibridi ...

Da li sebe mozete kroz par godina vidjeti u nekom od tih auta :icon_question:

Član
Zasto da ne. I sam vidis da vec ima auta na struju koja imaju pozavidnu jacinu. Pa sta ako se ne cuje zvuk v8 motora?! Pustis neku muziku u autu i uzivas.

Legend
Sviđalo nam se ili ne za par godina svi ćemo se morati prilagoditi automobilima na struju,hibridima,jer na benzin ih više neće biti...

Član
Nexus je napisao(la):
Sviđalo nam se ili ne za par godina svi ćemo se morati prilagoditi automobilima na struju,hibridima,jer na benzin ih više neće biti...

Ma kojih par godina narednih 30 godina nema ništa od toga, a kod nas možda i 50 godina, a možda i 100 koliko smo zaostali. Onog trenutka kad prestanu da se proizvode automobili na benzin(to neće biti skoro), treba da prođe neko vreme(koje nije kratko) pa tek onda će benzin biti prošlost. Mene samo brinu rezerve nafte u svetu, za koliko godina je još ima...ako ništa plina ima koliko hoćeš :)

ma nista od ovog u dogledno vrijeme. a kad se to vec uvede nece me ni zanimati uzivanje u voznji, ili cu mozda biti pod zemljom vec :D meni je bitrno da unuci zive u zdravom okruzenju :D

Ne hvala, ne treba mi usisavač sa upravljačkom jedinicom od dvd playera na 4 točka koji se puni 6 sati a vozi 20 min. Dok mogu vozit AUTO vozit ću. :D

evo zašto:

http://www.bhtuning.com/corrado-vr6-zvuk-t-51555.html