Ebay.de (kupovina)

Ebay.de (kupovina)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav raja,
Recite mi kakva imat eiskustva sa kupovinom preko njemackog ebay.a,posto 99% prodavaca sa njemackoj portala dostavu samo vrshe unutar drzave ma koji nacin se to moze rijesiti,kako rijesiti dostavu u BiH?

LP

Član
riješiš kupovinom na ebay.com...
ili ako imas koga u Njemačkoj kao dostavnu adresu navedeš njegovu, pa ti on onda šalje vamo...
najbrža dostava ti je iz Singapura, stigne ovdje za 5 do 7 dana...

Član
Slab je izbor auto dijelova za Corsu B na ebay.com , tako da to vec treba da bude .de a da li nekog imam tamo,pa vjerovatno bi se moglo naci :) nisam to kontao ! Hvala

Član
Ili jednostavno pitas prodavce da li bi poslao u BiH i koliko bi kostalo.
Uglavnom svi hoce. Meni se desilo jednom ili dva puta da nece da posalje za BiH.
Ostalo sve 100% uredno

Član
Ma znam ali se radi o vecim stvarimo,recimo gewinde,karambolka i sl. kako da mi to dostavi direktno i koliko ce to kosta ptice na kranama znaju :D to ja mislim jedino autobusom da se salje da bi ispala cijena u nekoliko prihvatljiva neznam da li ima drugi nacin....!?

Za branik za NEKO auto je dostava recimo od 70-150€ zavisi kakav je branik u pitanju itd.Dalje, cijene su sve prema težini artikla a to da se šalje za BiH jeste teže naći ali ih ipak ima, potraži dobro ;)

Član
Djavolice i predpostavljao sam da je slicna cijena,zato cu traziti sebi nekoga tamo pa da mi taj neko salje autobusom ili nekim vozacima oni bi to mobli jeftino prevesti ;) sta mislis?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.