Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav raja,
Recite mi kakva imat eiskustva sa kupovinom preko njemackog ebay.a,posto 99% prodavaca sa njemackoj portala dostavu samo vrshe unutar drzave ma koji nacin se to moze rijesiti,kako rijesiti dostavu u BiH?
riješiš kupovinom na ebay.com...
ili ako imas koga u Njemačkoj kao dostavnu adresu navedeš njegovu, pa ti on onda šalje vamo...
najbrža dostava ti je iz Singapura, stigne ovdje za 5 do 7 dana...
Slab je izbor auto dijelova za Corsu B na ebay.com , tako da to vec treba da bude .de a da li nekog imam tamo,pa vjerovatno bi se moglo naci nisam to kontao ! Hvala
Ili jednostavno pitas prodavce da li bi poslao u BiH i koliko bi kostalo.
Uglavnom svi hoce. Meni se desilo jednom ili dva puta da nece da posalje za BiH.
Ostalo sve 100% uredno
Ma znam ali se radi o vecim stvarimo,recimo gewinde,karambolka i sl. kako da mi to dostavi direktno i koliko ce to kosta ptice na kranama znaju to ja mislim jedino autobusom da se salje da bi ispala cijena u nekoliko prihvatljiva neznam da li ima drugi nacin....!?
Za branik za NEKO auto je dostava recimo od 70-150€ zavisi kakav je branik u pitanju itd.Dalje, cijene su sve prema težini artikla a to da se šalje za BiH jeste teže naći ali ih ipak ima, potraži dobro
Djavolice i predpostavljao sam da je slicna cijena,zato cu traziti sebi nekoga tamo pa da mi taj neko salje autobusom ili nekim vozacima oni bi to mobli jeftino prevesti sta mislis?