tibor987 Član 01.02.2008 #4 odose vrata, sic sredisnja konzola....auuuuuu...ne bi htio biti vlasniku u kozi kad dodje vijest da mu ej auto postao raznjic hehe
odose vrata, sic sredisnja konzola....auuuuuu...ne bi htio biti vlasniku u kozi kad dodje vijest da mu ej auto postao raznjic hehe
SeEn_BoSs Član 01.02.2008 #5 uhhhhh sto ga nabi :icon_eek: ... i to postenski , dobro je pa su ga gurali nije nikog bilo za volanom :icon_redface:
uhhhhh sto ga nabi :icon_eek: ... i to postenski , dobro je pa su ga gurali nije nikog bilo za volanom :icon_redface:
RCat Član 01.02.2008 #6 tibor987 je napisao(la): odose vrata, sic sredisnja konzola....auuuuuu...ne bi htio biti vlasniku u kozi kad dodje vijest da mu ej auto postao raznjic hehe Kliknite za proširenje... vlasnik je momak u bijelom dzemperu kazu..
tibor987 je napisao(la): odose vrata, sic sredisnja konzola....auuuuuu...ne bi htio biti vlasniku u kozi kad dodje vijest da mu ej auto postao raznjic hehe Kliknite za proširenje... vlasnik je momak u bijelom dzemperu kazu..
Zlaja Član 01.02.2008 #9 jaoooo koji peh moras biti da ti se ovo desi, cudo mu klavir nije pao na suto
eddo Član 01.02.2008 #10 kad sam prvi put gledo ovo mi je bilo stvarno smjesto .... mada sad kad vidjoh .... zao mi je frajera ....
kad sam prvi put gledo ovo mi je bilo stvarno smjesto .... mada sad kad vidjoh .... zao mi je frajera ....