Član
http://www.bljesak.info/content/view/26770/158/
Nova C klasa? Zar oni ne reklamiraju da on ima svjetla koja se pomjeraju,povecavaju,sire snop da bi sve vidio na cesti a onaj sa jarisom nije normalan ko da je pravo isao na stub..Sina je napisao(la):Ja se sad vracao kuci i naisao na jednu gadnu saobracajku... Merc c klasa, polupan totalno i sa prednje i sa zadnje strane. Koliko sam vidio sletio je i pokupio sve sto mu je bilo na putu, zaustavio se teko poslije nekih 50-70 metara voznje pored puta... Mislim da se zakucao u nesto na kraju, mrak pored puta, pa s nije najbolje vidjelo... Bilo je jos neko auto, izgleda da je ono zasmetalo, a ovaj u mrecu nije stedio gasa... Cesta vlazna a temperatura oko -1, cim malo kocnicu jace stisnem, odmah abs radi, bas je klizavo... Treba se paziti....
eddo je napisao(la):ja tam vidim 3 nesrece hehe .... mozda su dodali jos jednu ccc .... a sto noke zake sve sama nepaznja ....
Mislim da je ovakav merc bio, ali nisam siguran, mrak bio a on pored puta, plus toga pola ga nije bilo....Astra je napisao(la):Nova C klasa? Zar oni ne reklamiraju da on ima svjetla koja se pomjeraju,povecavaju,sire snop da bi sve vidio na cesti a onaj sa jarisom nije normalan ko da je pravo isao na stub..Sina je napisao(la):Ja se sad vracao kuci i naisao na jednu gadnu saobracajku... Merc c klasa, polupan totalno i sa prednje i sa zadnje strane. Koliko sam vidio sletio je i pokupio sve sto mu je bilo na putu, zaustavio se teko poslije nekih 50-70 metara voznje pored puta... Mislim da se zakucao u nesto na kraju, mrak pored puta, pa s nije najbolje vidjelo... Bilo je jos neko auto, izgleda da je ono zasmetalo, a ovaj u mrecu nije stedio gasa... Cesta vlazna a temperatura oko -1, cim malo kocnicu jace stisnem, odmah abs radi, bas je klizavo... Treba se paziti....