Član
Ovako momci kako spojiti dva pojacala u jedno auto,tj.sta treba spojiti sta ne treba......mislim da je jednostavno pitanje da ne trebam jos objasnjavati ,,,,,...naime za dva woofera dva pojacala.....molim odgovore od experata
SoundLunatic je napisao(la):pa trebas spojiti sve isto kao kad spajas jedno, samo i drugom dovest sve to.. :icon_biggrin: za struju tj plus neku distribuciju tj razdjelnik a minus od oba na masu, uglavnom isto.. a neznam kakav ti je HU, tj koliko preouta ima.. ako ima jedan onda ti treba i Y cinc, al to jedino ako nemas na pojacalu cinc izlaze uz ulaze.. :icon_biggrin:
SoundLunatic je napisao(la):to su 4 kanalci, jesu oba ista?
jel wooferi imaju dvije zavojnice ili po jednu? ako imaju po jednu dodje ti isto stavio ti dva ili jedno pojacalo.. tj kad bridgas na 2 kanalca..
SoundLunatic je napisao(la):eto ispod konektora ti pise bridge + i - i tako spoji, nemas potrebe spajat dva pojacala jer te na kraju izadje isto, bolje taj drugi 4 kanalac spoji na zvucnike prednje i zadnje ako imas..
to je sve uredu sto kazete ali ja imam samo ovo pojacalo a drugo bi uzajmio od jarana koji ag ne koristi dzabe mu stoji tako da zamjena prodaja ne dolazi u obzir.Samo ono sto se moze maximum izvuci iz ovoga ili spajanjem i toga dodatnog pojacala koje nije 4 kanalnoIGY je napisao(la):SoundLunatic je napisao(la):eto ispod konektora ti pise bridge + i - i tako spoji, nemas potrebe spajat dva pojacala jer te na kraju izadje isto, bolje taj drugi 4 kanalac spoji na zvucnike prednje i zadnje ako imas..
upravo ovo
jer u biti "kanalci" se ne linkaju, mozda savjet ako bas zelis da iskoristis neki max iz tih woofera, prodaj ta dva pojacala ili mjenjaj za jedan monoblok i to ce biti pun pogodak
adi187 je napisao(la):prodaj oba ta pojacala kao sdto ti i Igy vec napisa i kupi jedni kako treba mono blok il dvokabnalno neko,radit ce to i na tim pojacalima tvojim al al ne kako bi moglo.na svalom pojacalu ce ti ostat po dva izlaza ne iskoristena :icon_rolleyes: