dumping plastike

dumping plastike

Interesuje me cime bi savjetovali dumping plastike????
Na par foruma sam vidio da su ljudi radili sa spuzvom, opet ono fabricko je nesto kao staklena vuna ili sta vec, da li je bolje s njim ili s spuzvom, da li je iko od vas ovo radio i kakva su iskustva, ili ako imate kakav drugi prijedlog za dumping plastika, koje me nenormalno nerviraju koliko pucketaju (za sta je muzika dosta zasluzna....)

I ako ko zna gdje u Sarajevu uzeti kakvog tog materijala jeftino.....

P.S. Znam da u caraudiu ima dobrih materijala ali ko zna sta ce s auta biti pa mi se ne isplati davati tolike pare na dobar dumping materijal.... znaci treba mi kakava jeftina - ucinkovita varijanta...

ne mogu vjerovati da se niko nije sreo sa slicnim problemom i rijesio isti, zivcira li ikoga da se upustio u rjesavanje kakvom metodom, spuzva, staklena vuna, sta vec?????

Član
Ja mislim da se to fabricko zove filc, a izgleda kao vojna cebad za pokrivanje samo malo deblje i ne bi trebalo da je skupo.

Ja nisam radio, ali cu, a vidio po netu cijelu unutrasnjost oblozenu, likovi ispod svega to uguraju i kazu da je dobra stvar.

Fabricki to bude u nekim autiima ispod tepiha na podu ili u gepeku.

Eto ti ideja, pa probaj.

znam koji je to materijal ali ne znam gdje ima uzeti, jedino slicno sam vidjao staklenu vunu ali nije to to, ovo je kao sto kazes kao vuna ali od konca..... i veoma je dobro, em zvucno izoluje em toplotno, a i krckanje plastika bi rijesilo....

zna li ko gdje ima uzeti????

Član
Ja mislim da ima u Bijeljini, radnja ESPEK, bave se auto bojama i lakovima. Ja sam kod njih uzimao i neki damping materijal slican ovim svim skupim i slagacu dal je bio 20 - 30 km kvadrat ili tako nesto, nisam bas sad siguran. Pa ako ti ne treba mnogo mozes i to.

A posto ce meni opet sve to trebat jer sam zamjenio auto cu i ja provjeriti i kupovati sebi pa ti javim za koji dan ovde na forumu.