Duh u Dubrovniku

Duh u Dubrovniku

U dubrovačkom 5D muzeju Visija nadzorne su kamere snimile neobičnu pojavu koja je mnoge koji su snimku pogledali podsjetila na duha.

Izgubljena je duša lutala hodnikom i nestala kod stepenica.

Cijeli je samostan u kojem se nalazi muzej Samostan sv. Klare nalazi se južno od Vrata od Pila do dubrovačkih gradskih zidina na Poljani Paska Miličevića. Najpoznatiji je od 8 ženskih samostana u Dubrovniku.

Samostan je izgrađen krajem 13. i početkom 14. stoljeća, a zbog ugleda kojega je imao, bio je jedan od najvažnijih ženskih samostana u Dubrovačkoj Republici.

U katastrofalnom potresu 1667. godine, samostan je bio jako oštećen. Obnovile su ga gradske vlasti.

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9dstmEspiS4[/video]

navodno je duh otvorio vrata magacina i pustio muziku, a pri prolasku pored nekih vrata i svjetlo se palilo koje se inace pali pri detektovanju pokreta.....

Član
zen_3dom je napisao(la):
navodno je duh otvorio vrata magacina i pustio muziku, a pri prolasku pored nekih vrata i svjetlo se palilo koje se inace pali pri detektovanju pokreta.....

Kako ce detektor pokreta registrovati pokret kada je "DUH" u pitanju :lol::lol:
kako ce blljak bljak:lol::lol:

Član
zen_3dom je napisao(la):

i duh pustio nesto od sabana:lol::lol:

IGY

Član
Deyo je napisao(la):
možda bubica neka po staklu, izvan fokusa će ovako izgledati...

upravo to, imao sam slican slucaj doduse sa fotkom, meni je bila mrlja neka na objektivu, i ono van fokusa se smjestilo tacno u cosak jedan i isto kao da neko bice sjedi, no kad sam pregledao par drugih iz istog serijala uocio sam da je neka fleka bila na objektivu, no nista sto PS nece rijestiti :lol:

Evo i meni maloprije prodje kroz sobu, i to zenski, pita oces malo, ja taman da kazem, "naravno", ona nestade, a dobro je izgledala:lol::lol::lol::lol::lol:

_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Evo i meni maloprije prodje kroz sobu, i to zenski, pita oces malo, ja taman da kazem, "naravno", ona nestade, a dobro je izgledala:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: