DUBINSKO CISCENJE UNUTRASNJOSTI

DUBINSKO CISCENJE UNUTRASNJOSTI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imam u planu da preko vikenda vadim sve iz clicka pa da se malo glanjca. POsto su u planu i pranja sjedišta interesuje me dali je neko koristio onaj venish za pranje etisona kazu da je odlican za sjedista ,nebo i tapacirunge na vratima. jos neki savijeti za plastiku i ostale unutrasnje dijelove su dobrodosli..unaprije zahvalan....;);););):icon_smile:

Član
imas sprej orginal za tapacirunge i sjedista od firme ABRD nacrtano sjediste cijena 8 KM.
extra stvar isprobano

Član
A imas i onu pjenu za ciscenje ,narocito je dobra za ciscenje neba!!! a da odes u autopraonicu i oni ti ve srede ????

Član
Jucer mi je kolega bas svoje auto vozio na dubinsko pranje i zadovoljan je extra, 90KM unutrasnjost i jos sa vana da mu skinu neke naljepnice i onu ofucanu BiH tako da je zamijenio novom..

Auto je dovezao u 8h ujutro i pokupio ga popodne oko 17:00... kaze da je prezadovoljan...

Ovi iz Mostara ce znati za Risa jer je kod njega radio i momak stvarno zna posao.. ;)

Član
GTI 16V je napisao(la):
A imas i onu pjenu za ciscenje ,narocito je dobra za ciscenje neba!!! a da odes u autopraonicu i oni ti ve srede ????
sve to stoji al merak je svojerucan rad malo uzivanja ,ucenja itd.
ja sam eto cuo za venish da je isto odlican i fin miris upija u tkanine tako da cu probati sa njim a imam neki sprej u zutoj anmbalazi sa sjedistem nacrtanim nije los al ima neki specifican miris tako da auto kad stoji duze vremena na suncu i ugrije se tako smrdi kao da se macka uvukla i crkla u autu hahahha:lol:

Član
zema je napisao(la):
GTI 16V je napisao(la):
sve to stoji al merak je svojerucan rad malo uzivanja ,ucenja itd.
ja sam eto cuo za venish da je isto odlican i fin miris upija u tkanine tako da cu probati sa njim a imam neki sprej u zutoj anmbalazi sa sjedistem nacrtanim nije los al ima neki specifican miris tako da auto kad stoji duze vremena na suncu i ugrije se tako smrdi kao da se macka uvukla i crkla u autu hahahha:lol:

Ne znam za vanish,probaj pa ces vidjeti! mozda je bolje da uzmes nesto sto je bas namijenjeno za sjedista jer takvi proizvodi imaju lijep m iris ,pa je onda auto dosta svjezije poslije!!!
JO j kad se sjetim kas sam ja radila dubinsko na mitsubishiju,ali je to bilo dubinsko pranje u pravom smislu te rijeci.. izvadjeno sve iz auta i oprano do lima!!!

BHT Ovisnik
90km,hmmmm u mene susjed duze vrijeme se bavi s tim,i po stanovima i autima radi,unutrasnjost 60km,radi sa Kärcher-om
a sto se tice rucnog to neznam,mi imamo autopraonicu godinama pa vanish zna ocistit na či extra,al kad pogledas s druge strane to je vec druga prica,pa su mnogi odustali cistit tepihe na taj nacin,sad neznam kako to djeluje na auto

Član
imas abro sprej ali ti nije on rjesenje probavao sam ja na vise auta vjeruj mi jedino efikasno rjesenje ti je dubinsko ciscenje u praonici, jer ti taj sprej i ostalo ocisti samo malo povrsinski a ovi ti izvuku svu pogan iz sjedistaa...

BHT Ovisnik
prozor je napisao(la):
imas abro sprej ali ti nije on rjesenje probavao sam ja na vise auta vjeruj mi jedino efikasno rjesenje ti je dubinsko ciscenje u praonici, jer ti taj sprej i ostalo ocisti samo malo povrsinski a ovi ti izvuku svu pogan iz sjedistaa...

to sam zelio reci:cool:

Član
zema je napisao(la):
Imam u planu da preko vikenda vadim sve iz clicka pa da se malo glanjca. POsto su u planu i pranja sjedišta interesuje me dali je neko koristio onaj venish za pranje etisona kazu da je odlican za sjedista ,nebo i tapacirunge na vratima. jos neki savijeti za plastiku i ostale unutrasnje dijelove su dobrodosli..unaprije zahvalan....;);););):icon_smile:
probaj sa ovim nes se pokajat vjeruj mi nije skup a skida nenormalno donosio mi je brat iz ase te pjene al naspram ovog nemoze inace ima ga u konzumu 3,50km more ti bit za citav auto

Član
Zerr je napisao(la):
zema je napisao(la):
probaj sa ovim nes se pokajat vjeruj mi nije skup a skida nenormalno donosio mi je brat iz ase te pjene al naspram ovog nemoze inace ima ga u konzumu 3,50km more ti bit za citav auto

probao sam ovo Zerr svaka cast znaci cisti tkaninu,splatiku,gumu ma sve:cool:

Član
Hajd da ne otvaram novi post na ovu temu.Nesto me interesuje.To dubinsko ciscenje,uklanja li recimo smrad iz auta,jer kontam kupiti vozilicu.Pa sam se zagrijao za jednu,al unutra brate damfa na balegu.:icon_confused:

Hajmo kolege pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.