E edoze Član 08.01.2009 #3 jel ovo r32:icon_question: izduv je kao na r32,ak je i ovom taj motor pod haubom onda je savrsen,premocan je stvarno
jel ovo r32:icon_question: izduv je kao na r32,ak je i ovom taj motor pod haubom onda je savrsen,premocan je stvarno
argon Član 08.01.2009 #7 drama je pravi jest ovo je R32 ima i jedan plavi boje neba u mostaru isto mocan skroz
L LIL_HAMM_GTI Član 08.01.2009 #9 jest stvarno lijep :icon_eek: a i ovaj od noke nije los al meni je ipak najljepsi ovaj od mog rodjaka zar nije :icon_eek:
jest stvarno lijep :icon_eek: a i ovaj od noke nije los al meni je ipak najljepsi ovaj od mog rodjaka zar nije :icon_eek:
.nOKe Legend 09.01.2009 #11 fast..tuning20 je napisao(la): jest stvarno lijep :icon_eek: a i ovaj od noke nije los al meni je ipak najljepsi ovaj od mog rodjaka zar nije :icon_eek: Kliknite za proširenje... ovaj moli za spustanjem ili zagewindavanjem
fast..tuning20 je napisao(la): jest stvarno lijep :icon_eek: a i ovaj od noke nije los al meni je ipak najljepsi ovaj od mog rodjaka zar nije :icon_eek: Kliknite za proširenje... ovaj moli za spustanjem ili zagewindavanjem
RCat Član 09.01.2009 #12 fast..tuning20 je napisao(la): jest stvarno lijep :icon_eek: a i ovaj od noke nije los al meni je ipak najljepsi ovaj od mog rodjaka zar nije :icon_eek: Kliknite za proširenje... meni licno - pre gladak.. je lijep.. lijep k'o suza ^^.. fali mu koja ostrica..
fast..tuning20 je napisao(la): jest stvarno lijep :icon_eek: a i ovaj od noke nije los al meni je ipak najljepsi ovaj od mog rodjaka zar nije :icon_eek: Kliknite za proširenje... meni licno - pre gladak.. je lijep.. lijep k'o suza ^^.. fali mu koja ostrica..
tibor987 Član 09.01.2009 #13 joj onaj noketov da se ukakis, interijer predobar, bad look brrrrr :icon_eek:
arminnn Član 09.01.2009 #15 vidio sam bas neki dan u sarajevu ovu narandzastu boju petice mislim da su bile holancke table perverzno izgleda
vidio sam bas neki dan u sarajevu ovu narandzastu boju petice mislim da su bile holancke table perverzno izgleda